Prima pagină » La un pas ca traditia sa se duca pe APA SAMBETEI- nu a Pastilor, ci a NESIMTIRII. S-ar putea intampla in anul scolar viitor
Stiri

La un pas ca traditia sa se duca pe APA SAMBETEI- nu a Pastilor, ci a NESIMTIRII. S-ar putea intampla in anul scolar viitor


SCANDALOS! Nici Paștile din calendarul ortodox, nici Sărbătorile Pascale din calendarul catolic nu sunt incluse în perioada de vacanță de primăvară, așa cum ar fi fost normal. Vacanța primăverii de anul viitor ar urma să fie cuprinsă în intervalul 13 – 21 aprilie.

Potrivit calendarului religios, pe 31 martie, va vi sărbătoarea Paștilor la catolici și pe 5 mai, la creștinii ortodocși.

Așadar, am zice că avem de a face cu o GAFĂ în structura anului școlar 2023-2024. Documenult este supus, momentan, dezbaterii publicii. Oare se va sesiza careva?!?!

Dacă totul va trece… neobservat și se va pune în aplicare calendarul propus, înseamnă că „treaba aia” cu credința, cu respectul, cu „educația în spiritul a ceea ce am moștenit” se duce pe „APA SÂMBETEI” (nu sâmbăta Paștilor, ci a nesimțirii!)

sursa foto: Facebook

Articolul La un pas ca traditia sa se duca pe APA SAMBETEI- nu a Pastilor, ci a NESIMTIRII. S-ar putea intampla in anul scolar viitor a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link