Prima pagină » La Ploiesti, traditia minorilor care se folosesc de arme albe continua: Trei pusti inarmati cu ditamai briceagul, au talharit un adolescent in BIG
Stiri

La Ploiesti, traditia minorilor care se folosesc de arme albe continua: Trei pusti inarmati cu ditamai briceagul, au talharit un adolescent in BIG


Polițiștii din cadrul Biroului pentru Combaterea Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului, împreună cu cei ai Secției nr.4 de Poliție Ploiești au identificat și depistat trei minori bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, faptă comisă cu o zi în urmă.

Reprezentanții IPJ Prahova transmit că, pe 20 februarie, în jurul orei 18.45, polițiștii au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 17 ani, despre faptul că, în timp ce se afla în incinta unui centru comercial din sudul municipiului (n.r. – magazinul Winmarkt, BIG-ul pe care-l știu toți), 3 adolescenți, prin întrebuințarea de amenințări cu un obiect tăietor-înțepător, l-ar fi deposedat de suma de 120 de lei.

Ulterior, în cursul zilei de 21 februarie, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești, în timp ce se aflau în patrulare au observat, într-o stație de autobuz, un grup de tineri, trei dintre aceștia având semnalmentele celor bănuiți de săvârșirea faptei în cauză, conform descrierii făcute de victimă.

La momentul apariției polițiștilor, doi dintre tineri au zbughit-o, crezând că scapă, însă la scurt timp au fost depistați.

Drept consecină, cei trei minori cu vârstele de 12, 13, respectiv 15 ani, din municipiile Câmpina și Buzău au fost conduși la sediul unității de Poliție, unde au fost audiați conform procedurii. Fiind minori, cel mai probabil nu vorajunge după gratii, însă ceva măsuri drastice trebuie luate. Inclusive în școlil eunde aceștia.. sunt înscriși pentru că a spune că… „învață” e prea mult în cazul lor.

Din păcate, tradiția minorilor înarmați,iată cu bricege, cuție sau cine mai știe ce și care atacă, iată,, continua la Ploiești, BINE-MERSI! Apropos, vă amintiți că nu mai departedespotmâna trecută vă inormam despre investigația de anvergură declanșată în cazul unei rețele de distribuitori si consumatori de droguri din… Prahova-Ploiești, din care fac parte și mai mulți… LICEENI”, cum se precizaîn comunicatul transmis de Poliție???

În cauză, cercetările se fac cu cei trei suspecți în stare de libertate, fiind continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Articolul La Ploiesti, traditia minorilor care se folosesc de arme albe continua: Trei pusti inarmati cu ditamai briceagul, au talharit un adolescent in BIG a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link