Prima pagină » La Institutia Prefectului e… „SAPTAMANA ALTFEL”. Se intampla ceva ce… scrie istorie, la propriu!
Stiri

La Institutia Prefectului e… „SAPTAMANA ALTFEL”. Se intampla ceva ce… scrie istorie, la propriu!


”Săptămâna altfel” la Instituția Prefectului Județul Prahova care organizează în această săptămâna diverse activități și evenimente cu prilejul “Zilei Naționale a Instituției Prefectului“.

În acest cadru, a fost lansat Lansarea albumului “Istoria  Prefecturii Prahova (1860-1950)”.

* Seară specială, demnă de a celebra una dintre cele mai vechi instituții din administrația publică, dar și pe cei care au avut de-a lungul istoriei un rol determinant în dezvoltarea județului nostru.

„Mă simt deosebit de onorat și privilegiat ca lansarea albumului,  “Istoria  Prefecturii Prahova (1860-1950)” să aibă loc în timpul mandatului meu în funcția de prefect al județului Prahova și totodată mă responsabilizează, observând mai atent rolul prefectului de a lungul timpului și amprenta pe care o lasă activitatea  fiecaruia dintre cei cărora le-a revenit aceasta demnitate asupra cursului comunitatilor si păstrarea institutiilor democratice în județul Prahova

 Mulțumită colegului nostru, Codruț Constantinescu, căruia ii transmit pe această cale, sincere felicitări si deplină considerație, această carte va fi un tovarăș al inimii pentru fiecare dintre noi, colectivul instituției”, a scris pe contul său de socializare, referior la acest eveniment de impact, subprefectul Emil Drăgănescu.

Articolul La Institutia Prefectului e… „SAPTAMANA ALTFEL”. Se intampla ceva ce… scrie istorie, la propriu! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link