Prima pagină » Jocuri de băut cu zaruri
Sport

Jocuri de băut cu zaruri

Jocurile de băut cu zaruri sunt cele mai populare în rândul băutorilor din pub-uri, unde oferta de alcool este nesfârșită. Te poți distra de minune jucând jocuri de băut cu zaruri în timp ce bei toată noaptea sau poți fi atât de beat încât să ții pasul cu prietenii tăi și să ajungi să plătești toate băuturile când toată lumea te lasă în urmă!

Oricum, iată câteva dintre cele mai bune jocuri de băut cu zaruri:

Threshold – este un joc clasic de zaruri combinat cu o monedă aruncată. Aveți nevoie, de asemenea, de un pahar de plastic colorat și, desigur, de o MULTE băuturi pregătite în pahare mici sau pahare. Prima persoană care agită paharul pune moneda și zarurile împreună; agită paharul și cere primului jucător să ghicească cap sau pajură.

Când jucătorul ghicește corect, persoana care a scuturat paharul trebuie să bea numărul de pahare de pe zar, dar când jucătorul ghicește greșit, trebuie să bea ea însăși numărul de pahare de pe zar. Acest “joc de băutură” se va încheia atunci când toată lumea este prea beată pentru a mai continua sau când pub-ul rămâne fără băutură.

Sweet Sixteen – ați ghicit, jucătorul trebuie să aibă 16 ani pentru a participa. Aveți nevoie de multă bere, un zar și permisul de conducere al fiecărui jucător pe masă. Puneți toate permisele cu fața în jos, iar cel mai tânăr jucător este primul care trage la sorți; alege unul din lot, iar persoana aleasă trebuie să arunce un zar.

Numărul extras este numărul de fotografii pe care trebuie să le facă.

The Three Man – un alt joc de băut de la Penn State University, unde toată lumea pare să vină cu un joc de zaruri sau de cărți creativ în fiecare semestru. Jocul are nevoie de două zaruri și multă bere sau orice alt alcool cu care doriți să jucați, dar puneți băuturile în pahare mici de plastic.

Three Man începe cu toată lumea care aruncă un zar, cel care obține primul un trei este IT. Iată care sunt regulile acestui joc de băut cu zaruri:

3 – IT-ul trebuie să bea și apoi transmite titlul său unei alte persoane pe care o alege. Jocul continuă.

7 – Persoana din dreapta lui IT trebuie să bea.

9 – Toți cei care joacă trebuie să bea.

10 – Persoana aflată în dreapta IT-ului trebuie să bea.

11 – Persoana din stânga IT trebuie să bea.

1 și 4 – oricine este IT creează o regulă de băut.

Dublu – numărul dublu este numărul de băuturi pe care IT-ul trebuie să le dea.

Șase Cupe – garantat că toți jucătorii vor deveni beți după ce jocul se termină. Folosiți 6 pahare de plastic cu o calibrare de la 1-6, 6 fiind cea mai mare cantitate de alcool. Jucătorii aruncă pe rând un zar și tu umpli paharul cu numărul corespunzător de pe zar pe care l-ai aruncat. Ai nevoie de multă bere, șase pahare de plastic, un marker și mult noroc pentru acest joc de băut.