Prima pagină » ITM Prahova – participare la Pitesti la un simpozion in cadrul campaniei „Locurile de munca sanatoase iti fac sarcina mai usoara”
Stiri

ITM Prahova – participare la Pitesti la un simpozion in cadrul campaniei „Locurile de munca sanatoase iti fac sarcina mai usoara”


Campania Agenţiei pentru Securitate şi Sănătate în Muncă „Locurile de muncă sănătoase îţi fac sarcina mai uşoară!” a continuat şi în anul 2022 cu acţiuni menite să crească gradul de sensibilizare cu privire la importanţa şi relevanţa prevenirii afecţiunilor musculoscheletice.

Aceasta se subscrie campaniei SLIC (Comitetul Înalţilor Responsabili cu Inspecţia Muncii) ”Better enforcing requirements aiming to prevent exposures to risk factors causing musculoskeletal disorders (MSDs) – O mai bună aplicare a cerinţelor care vizează prevenirea expunerilor la factorii de risc care provoacă afecţiuni musculo-scheletice – AMS.”

Acţiunea derulată de Inspecţia Muncii împreună cu inspectoratele teritoriale de muncă se adresează angajatorilor din sectorul public şi privat din mai multe sectoare de activitate ce au un număr însemnat de locuri de muncă cu probabilitate mare de apariţie a afecţiunilor musculoscheletice.

În acest sens, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova au participat, în perioada 3 – 5 octombrie 2022, la simpozionul organizat de către ITM Argeş, in cadrul caruia au fost prezentate lucrări știinţifice în domeniul securităţii și sănătăţii în muncă, elaborate de către inspectori de muncă din cadrul inspectoratelor teritoriale arondate centrului organizator, dar şi de către colaboratori, angajatori, ca exemple de bune practici în unităţile acestora.

Articolul ITM Prahova – participare la Pitesti la un simpozion in cadrul campaniei „Locurile de munca sanatoase iti fac sarcina mai usoara” a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]
 • Cum să-ți construiești o echipă de încredere și motivată
  Construirea unei echipe unite și motivate este esențială pentru atingerea obiectivelor de afaceri. O echipă puternică poate aduce rezultate remarcabile și poate depăși obstacolele cu succes. În acest articol, vom explora calitățile esențiale ale unui lider de echipă, crearea unui mediu de lucru pozitiv și colaborativ, încurajarea comunicării deschise și Articolul Cum să-ți construiești o […]
 • Importanța storytelling-ului în marketing și branding
  Storytelling-ul este arta de a comunica prin intermediul poveștilor. Este o tehnică veche, folosită de-a lungul timpului pentru a transmite informații, a captiva audiența și a crea conexiuni emoționale. În contextul marketingului și brandingului, storytelling-ul devine o unealtă puternică pentru a atrage și fideliza clienț Importanța storytelling-ului în marketing și Articolul Importanța storytelling-ului în marketing […]