Prima pagină » Îți dorești un acoperiș din tablă fălțuită? Află de ce merită!
Utile

Îți dorești un acoperiș din tablă fălțuită? Află de ce merită!

Investind într-un acoperiș tablă fălțuită investești de fapt în durabilitatea învelitorii de pe propria locuință și, în același timp, te pui la adăpost de ploile abundente, de ninsorile puternice, dar și de vânturile supărate, care bat mai ales în sezonul rece.

Este vorba despre un produs excelent, realizat cu ajutorul noilor tehnologii, care se montează mult mai ușor, în comparație cu alte variante de pe piață. Descoperă, așadar principalele motive pentru care merită să alegi un acoperis tabla faltuita pentru locuința ta!

Acoperiș tablă fălțuită – maleabilitate și flexibilitate

Un prim aspect, pe care este bine să-l știi despre tabla fălțuită este acela că ea este suficient de maleabilă și de flexibilă, încât să fie montată chiar și la temperaturi de -15 grade Celsius. Asta înseamnă că nu contează dacă ai nevoie să schimbi acoperișul în plină iarnă, pentru că o poți face. Mai mult, tabla fălțuită poate fi aplicată inclusiv pe spații cu o pantă foarte mică, de până la 4 grade, dar și pe fațade, dacă vrei să te bucuri de un plus de personalitate la exterior.

Montaj fără cuie sau șuruburi

Un alt avantaj important, de care este bine să ții cont este acela că tabla fălțuită nu necesită utilizarea șuruburilor și a cuielor în timpul montajului. Foile de tablă se îmbină cu ajutorul unor cleme speciale, ceea ce înseamnă că acoperișul tău nu va fi deloc perforat. Astfel, învelitoarea va avea o durată de viață sporită, chiar și de până la câteva zeci de ani, dacă o întreții în mod corespunzător.

Un produs prietenos cu mediul înconjurător

Din păcate, procesul de producție pentru multe produse destinate acoperișurilor presupun un nivel ridicat de poluare. Nu este, însă, și cazul tablei fălțuite. Producătorii au luat în considerare și acest aspect, căutând cele mai bune metode prin care să reducă noxele. Mai mult, vopseaua care este folosită pentru vopsirea tablei este obținută din uleiuri esențiale bio. Astfel, pe termen lung contribui și tu la protejarea mediului înconjurător atunci când investești în tabla fălțuită.

Rezistență sporită

Pe lista avantajelor de care mai ai parte datorită învelitorii fălțuite se numără și faptul că aceasta rezistă foarte bine la condiții meteo vitrege. Așadar, nu va mai trebui să-ți faci griji în privința schimbărilor bruște de temperatură, nici a vânturilor foarte puternice sau a ninsorilor abundente. Tabla fălțuită îți protejează locuința, fără să existe riscul infiltrațiilor de apă. Mai mult, culoarea rezistă peste ani, arătând la fel de bine ca în prima zi!

Alegi orice culoare îți dorești

Din punct de vedere cromatic, ai la dispoziție tablă fălțuită gri, maro sau neagră. Rămâne doar să te gândești la culoarea care consideri că se pliază cel mai bine pe imaginea de ansamblu din curtea ta. De exemplu, ia în considerare și ce tip de ușă de acces ai, ce culoare are gardul, dar și cum arată ferestrele pentru a te bucura de o casă frumoasă!

Poți comanda online simplu și ușor

Doar câteva click-uri: de atât ai nevoie pentru a-ți comanda învelitoarea preferată direct de pe Internet. Studiază toate variantele disponibile, iar atunci când ești decis, plasează-ți pe internet comanda. Ulterior, vei primi la tine acasă toate cele necesare pentru a obține un acoperiș ideal, rezistent și plăcut vizual!

Accesează Acopero.rode pe orice dispozitiv conectat la Internet și găsești aici produse de top! Cel mai bun brand de pe piață îți explică cum sa alegi o tabla dublu faltuita pret bun. Învelitoarea ta va rezista astfel la toate condițiile meteo, indiferent de anotimp!

Date de contact:

Email: office@acopero.ro

Telefon: +40749266014

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]
 • Cum să-ți construiești o echipă de încredere și motivată
  Construirea unei echipe unite și motivate este esențială pentru atingerea obiectivelor de afaceri. O echipă puternică poate aduce rezultate remarcabile și poate depăși obstacolele cu succes. În acest articol, vom explora calitățile esențiale ale unui lider de echipă, crearea unui mediu de lucru pozitiv și colaborativ, încurajarea comunicării deschise și Articolul Cum să-ți construiești o […]
 • Importanța storytelling-ului în marketing și branding
  Storytelling-ul este arta de a comunica prin intermediul poveștilor. Este o tehnică veche, folosită de-a lungul timpului pentru a transmite informații, a captiva audiența și a crea conexiuni emoționale. În contextul marketingului și brandingului, storytelling-ul devine o unealtă puternică pentru a atrage și fideliza clienț Importanța storytelling-ului în marketing și Articolul Importanța storytelling-ului în marketing […]