Prima pagină » Infrastructura, PRIORITATE pentru primarul municipiului Campina
Stiri

Infrastructura, PRIORITATE pentru primarul municipiului Campina


Alin Moldoveanu, Primarul municipiului Câmpina, pus pe FAPTE:
„𝐈𝐍𝐅𝐑𝐀𝐒𝐓𝐑𝐔𝐂𝐓𝐔𝐑𝐀 𝐄𝐒𝐓𝐄 𝐎 𝐏𝐑𝐈𝐎𝐑𝐈𝐓𝐀𝐓𝐄 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐌𝐈𝐍𝐄!

 O stradă și patru alei avem în lucru în acest moment, 𝐬𝐭𝐫. 𝐕𝐥𝐚𝐡𝐮𝐭̦𝐚̆, 𝐚𝐥𝐞𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐬𝐭𝐫. 𝐓𝐠. 𝐌𝐮𝐫𝐞𝐬̦, 𝐚𝐥𝐞𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐬𝐭𝐫. 𝐌𝐮𝐧𝐜𝐢𝐢, 𝐚𝐥𝐞𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐬𝐭𝐫. 𝐈𝐧𝐝𝐞𝐩𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐞𝐢 𝐬̦𝐢 𝐀𝐥𝐞𝐞𝐚 𝐅𝐚𝐠𝐮𝐥𝐮𝐢.

 Sunt lucrări de modernizare, iar pe str. Vlahuță v-am spus deja că 𝐚𝐦 𝐬𝐜𝐡𝐢𝐦𝐛𝐚𝐭 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐜𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐚𝐩𝐚̆ 𝐢𝐧𝐚𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐚 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐩𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐨𝐬𝐚𝐛𝐢𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢.

 Pe toate cele patru alei a fost turnat primul strat de asfalt și urmează stratul de uzură. Le vom finaliza pe cât de repede posibil!

 Cea mai mare parte a banilor pentru aceste lucrări ne-a fost alocată de la bugetul județean în baza unei asocieri cu CJ. Suma primită este 1,7 milioane lei, iar noi contribuim de la bugetul local cu 85.500 lei.

 Să nu credeți că sunt singurele străzi unde intervenim. 𝐃𝐮𝐩𝐚̆ 𝐜𝐮𝐦 𝐚𝐦 𝐦𝐚𝐢 𝐬𝐩𝐮𝐬, 𝐕𝐨𝐢𝐥𝐚, 𝐃𝐫𝐮𝐦𝐮𝐥 𝐓𝐚𝐛𝐞𝐫𝐞𝐢 𝐬̦𝐢 𝐎𝐫𝐢𝐳𝐨𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐥𝐞 𝐯𝐨𝐦 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚 𝐜𝐮 𝐛𝐚𝐧𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 „𝐀𝐧𝐠𝐡𝐞𝐥 𝐒𝐚𝐥𝐢𝐠𝐧𝐲”, 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐨𝐥𝐢𝐬𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐬̦𝐢 𝐎𝐛𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐥𝐞 𝐯𝐨𝐦 𝐫𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚 cu fonduri europene, iar pe foarte multe alte străzi se desfășoară deja programul nostru local de reparații”.

Articolul Infrastructura, PRIORITATE pentru primarul municipiului Campina a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]
 • Cum să-ți identifici și să-ți atingi obiectivele în afaceri
  Stabilirea și atingerea obiectivelor în afaceri este esențială pentru succesul și creșterea unei companii. Obiectivele reprezintă direcția pe care o urmează afacerea și oferă o viziune clară asupra a ceea ce se dorește să se realizeze. Ele pot fi legate de creșterea vânzărilor, îmbunătățirea eficienței operaționale, dezvoltarea de noi produse Articolul Cum să-ți identifici și […]
 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]