Prima pagină » Iluminatul public va fi modernizat pe mai multe artere din capitala
Stiri

Iluminatul public va fi modernizat pe mai multe artere din capitala

La propunerea Primarului Capitalei, Consiliul General al Municipiului București a aprobat, în ședința din data de 29 septembrie 2022, proiectul prin care va fi modernizat sistemul de iluminat public pe mai multe artere intens circulate din Capitală.

Primarul General, Nicușor Dan a declarat: ”Am obținut aprobarea consilierilor generali pentru ca Primăria Capitalei să depună la Administrația Fondului pentru Mediu o nouă cerere de  finanțare nerambursabilă pentru eficientizarea și modernizarea sistemului de iluminat public.

Prin acest proiect, vom dota cu tehnologie LED 34 de artere importante din Capitală, printre care Bd. N Titulescu, Bd. Banu Manta, Șos. Pantelimon, Str. L. Rebreanu, Bd. N. Grigorescu, Bd. Aviatorilor, Str. Preciziei, Str. Antiaeriană, Șos. Alexandriei, Calea Rahovei,  Bd. Lacul Tei, Bd. 1 Decembrie 1918, etc.

Modernizarea sistemului de iluminat pe aceste artere va contribui, de asemenea, la creșterea siguranței cetățenilor și a traficului auto pe timpul nopții.

Valoarea totală a investiției este de aproximativ 50 de milioane lei cu TVA inclus”.

Trebuie știut că acesta este cel de-a doilea proiect din cadrul Programului privind sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public.

Pentru primul proiect, Primăria Capitalei a depus în luna august la Administrația Fondului pentru Mediu o cerere de finanțare pentru eficientizarea și modernizarea sistemului de iluminat public prin implementarea sistemului de telegestiune și utilizarea aparatelor cu tehnologie LED pe 15 artere, printre care Drumul Taberei, Theodor Pallady, Camil Ressu și Bd. Bucureștii Noi, cu o valoare totală de aproximativ 29 milioane lei cu TVA inclus.

Articolul Iluminatul public va fi modernizat pe mai multe artere din capitala apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]