Prima pagină » I-auzi, muzicienii de la Filarmonica MUNCESC de Ziua NATIONALA! Ne ofera un Concert Exraordinar! Fix cand e zi libera prin lege!
Stiri

I-auzi, muzicienii de la Filarmonica MUNCESC de Ziua NATIONALA! Ne ofera un Concert Exraordinar! Fix cand e zi libera prin lege!


INIȚIATIVĂ DE NOTA 10: Ziua Națională a României este sărbătorită la Filarmonica “Paul Constantinescu” printr-un concert simfonic extraordinar programat să aibă loc pe 1 decembrie, la ora 19.00.

La pupitrul dirijoral al orchestrei simfonice se va afla Cristian Spătaru, iar solistă va fi pianista Ioana Maria Lupașcu. Progamul cuprinde “Moment muzical” pentru pian și orchestră de N. Kirkulescu, Rapsodie pe teme moldovenești, de M. Weinberg, Dansuri din Transilvania, de B. Bartok și Suita orchestrală nr. 2 de G. Enescu.

O seară pe aripile unor capodopere, perfectă pentru celebrarea Zilei Naționale! Așadar… SE POATE! Se poate și la Ploiești și să fii… INSPIRAT, SĂ FACI CEVA de… 1 Decembrie, ZI… NAȚIONALĂ, dar și… zi liberă legal. Așadar… muzicienii noștri încalcă legea, muncesctocmai când e zi liberă?? DA, muncesc și ne fac dar minunat.Pentrucă își asumă rolul, pentru că își înțeleg nobila menire. Și „d-aia” muncesc PENTRU NOI, fix când e declarată ZI LIBERĂ!

Articolul I-auzi, muzicienii de la Filarmonica MUNCESC de Ziua NATIONALA! Ne ofera un Concert Exraordinar! Fix cand e zi libera prin lege! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link