Prima pagină » Harry Potter repovestit, noua carte Terrie – Vrăjitorul
Entertainment

Harry Potter repovestit, noua carte Terrie – Vrăjitorul

Cartea Harry Potter a fost retrasă și rescrisă în secret și publicată ca o nouă carte fantasy: Terrie, The Sorcerer, scrisă de autorul cu pseudonimul: Loic Cabrel, cu colaborarea și contribuția neacreditată a autoarei Harry Potter, J. K. Rowling.

Joanne Rowling (născută în Marea Britanie la 31 iulie 1965), care scrie sub pseudonimele J. K. Rowling (seria fantasy Harry Potter) și Robert Galbraith (seria polițistă Cormoran Strike), a contribuit în secret la o carte Harry Potter reeditată și rescrisă și autopublicată ca o nouă carte fantasy: Terrie, The Sorcerer, cu un autor sub pseudonimul Loic Cabrel.

Unii scoțieni susțin cu tărie că J. K. Rowling ar fi contribuit, fără a fi creditată, și a aprobat publicarea pe site-ul de publicare Smashwords și în magazinul său Smashwords Store, a unei noi cărți intitulate: Terrie, The Sorcerer, o carte fantasy și o carte de reeditare a lui Harry Potter, fără nicio promovare sau publicitate care să o însoțească, cu un autor francez de limbă engleză sub pseudonimul Loic Cabrel.

Autorul francez pe pagina sa de autor LoicCabrelCM la autoeditorul Smashwords spune: „Nu este vorba de o carte de autor:

 • Loic Cabrel, povestitorul și rescriitorul lui Harry Potter,
 • Retrăirea și rescrierea lui Harry Potter într-un univers alternativ într-o nouă serie fantasy sub numele de Terrie,
 • Retrăirea și rescrierea lui Harry Potter într-un nou univers alternativ într-un nou volum fantasy ca Terrie, Vrăjitorul,

Terrie, The Sorcerer, un nou roman despre vrăjitori și vrăjitoare într-un stat de vrăjitorie, într-o școală de vrăjitorie și de magie: Scholaria,

VS.

Harry Potter, un roman mai vechi despre Vrăjitori și vrăjitoare într-o lume a vrăjitorilor, într-o Școală de Vrăjitorie și Magie: Hogwarts

Scurtul rezumat al cărții precizează:: „Terrie, Vrăjitorul, un roman fantasy, care este povestea unui sfânt vrăjitor orfan în vârstă de zece ani, Terrie, care, selectat ca Salvator de Suflete și ajutat de sfinți, călătorește în Lumea Vrăjitorilor (Statul Vrăjitor) pentru a salva sufletele copiilor dintr-o Școală de Vrăjitorie și Magie (Școala de Vrăjitorie și Magie), capturate și sacrificate de sataniști și de Sacrificatorul de Suflete.”

În rezumatul său lung se precizează: „Într-o lume a vrăjitorilor, Terrie, un sfânt vrăjitor care stă într-o așezare de vrăjitori din lumea oamenilor, la a zecea sa aniversare, se vede de un statut de vrăjitor pentru a deține un băț de vrăjitor pentru a trage și a lovi vrăji și descântece ca vrăjitorii. De asemenea, el este ales ca Salvator de suflete pentru a salva sufletele sacrificate spiritelor satanice de către vrăjitorii satanici.

Terrie călătorește astfel în starea de vrăjitorie unde merge pentru salvarea sufletelor împreună cu vrăjitorii sfinți aliați, inclusiv cu prietenii familiei sale, cu familiștii și cu tovarășii care sunt toți conduși tot de arhipăstorul său, Salvatorul de Suflete, cu care toți formează Camaraderia Salvatorului de Suflete. Acestora li se opun vrăjitorii satanici extratereștri care sunt cu toții conduși de dușmanul său de moarte, Sacrificatorul de Suflete, cu toții formând Camaraderia Sacrificatorului de Suflete pentru sacrificarea sufletelor.

Terrie, în aventurile sale, trebuie să acționeze în intervalul de timp pentru a salva sufletele care se află încă în trimiterea etapă cu etapă și pas cu pas către secțiunea spirituală satanică. El se aventurează prin peisaje și împrejurimi ciudate și sălbatice de sorginte și vede ființe și fiare, toate încercând să tragă și să lovească în sufletul său din sine pentru a-l opri din salvarea sa.

Terrie scăpând de ele călătorește în final spre Izvorul vrăjmaș unde stau spiritele vrăjmașe, și salvează sufletele și le trimite înapoi la sinele lor respectiv, și de asemenea suflă în trupurile lor pentru a le aduce înapoi ca vai de toți unii ale căror suflete au fost sacrificate sunt salvate.”

Așa că mulți dintre cei care au cumpărat cartea de la distribuitorul de cărți Smashwords, la magazinul său Smashwords Store, spun deja că ar putea fi mult mai bună decât Harry Potter.

Prima incursiune a lui Rowling în domeniul numelor de stilou a venit odată cu prima carte Harry Potter, Harry Potter și Piatra Filozofală (Harry Potter and the Sorcerer’s Stone în Statele Unite), când la vremea respectivă Barry Cunningham de la Bloomsbury Children’s Books a acceptat cartea, și fiind mai puțin preocupat de lungimea cărții decât de numele autorului, deoarece titlul îi suna ca o carte pentru băieți și credea că băieții preferă cărțile scrise de autori bărbați, anticipând că publicul țintă de băieți tineri ar putea să nu dorească să citească o carte scrisă de o femeie.

Editorii ei i-au cerut să folosească două inițiale în loc de numele complet. Deoarece nu avea un al doilea prenume, a ales K (de la Kathleen) ca a doua inițială a pseudonimului său, de la bunica paternă. Prin urmare, Rowling a adoptat pseudonimul J.K. Rowling chiar înainte de publicarea cărții.

Intervievatoarea Christiane Amanpour, în timpul unui interviu anterior de la CNN, a întrebat-o despre pseudonimul J. K. Rowling, iar Rowling a explicat că editorul ei pentru Harry Potter, Bloomsbury, a vrut să-i „deghizeze” genul pentru a se adresa ambelor sexe.

Ea a spus: „Ei [Bloomsbury] mi-au spus: „Credem că aceasta este o carte care va fi pe placul băieților și al fetelor…” Și au spus: „Am putea să folosim inițialele tale?”. Pentru că, practic, încercau să-mi mascheze sexul.

„Și, evident, asta a durat cam trei secunde, pentru că – ceea ce este minunat, cu siguranță nu mă plâng, dar cartea a câștigat un premiu și am primit un avans mare din America și am primit o mulțime de publicitate.”

Ea a adăugat că a fost „dezvăluită” ca femeie și a fost de acord cu intervievatorul că a fost un „model puternic”. Cu toate acestea, ea a explicat că recunoștința ei de a fi publicată (Rowling a fost inițial respinsă de 12 edituri la rând) a însemnat că s-ar fi numit „Rupert” dacă Bloomsbury i-ar fi cerut-o.

Rowling a spus: „Nu am vrut să fiu eu: „Îmi place destul de mult J K… Nu l-aș fi ales, dar am fost atât de recunoscătoare că am fost publicată, încât, dacă mi-ar fi spus să mă numesc Rupert, probabil că aș fi făcut-o, ca să fiu sinceră cu voi”.

Ea a adăugat: „Dar acum, de fapt, îmi place foarte mult să am un pseudonim, pentru că, într-o anumită măsură, mi se pare o identitate, iar apoi, în viața privată, sunt Jo Murray. Și se simte ca o separare destul de plăcută.”

În ceea ce privește cel de-al doilea pseudonim al ei, Robert Galbraith pentru prima carte a lui Cormoran Strike, The Cuckoo’s Calling, după ce a fost dezvăluită adevărata ei identitate, Rowling a spus că i-a făcut plăcere să lucreze sub pseudonim. Pe site-ul său Robert Galbraith, Rowling a explicat că și-a luat numele de la unul dintre eroii ei personali, Robert Kennedy, și de la un nume din copilărie, Ella Galbraith, pe care l-a inventat pentru ea însăși.

Deci, ca să spunem și să concluzionăm, s-ar putea ca zvonurile care se răspândesc și persistă în prezent despre această aventură, despre o presupusă secretomanie în legătură cu totul, să facă parte dintr-o speculație mai amplă, deoarece întreaga afacere ar putea fi o lovitură de marketing și publicitate, așa cum s-a spus că ar fi cazul lui Robert Galbraith și al lui Cormoran Strike?

Cum rămâne atunci cu dezvăluirea și cine sau cine a început să o facă? Ei bine…, va trebui să așteptăm în viitor pentru a vedea care este finalul acestei povești.

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]