Prima pagină » FOARTE BINE: Orasul-statiune Busteni, la Targul International de Turism de la Tel Aviv!
Stiri

FOARTE BINE: Orasul-statiune Busteni, la Targul International de Turism de la Tel Aviv!


 „Târgul Internațional de Turism IMTM Tel Aviv, Israel, 14-15 februarie 2023. Orașul Bușteni este prezent!

Stațiunea Bușteni se bucură să participe în aceste zile la Târgul Internațional de Turism din Israel, onorând astfel invitația domnului Secretar General Adjunct de Stat, dl. Corneliu Cîrstea.

 Acest târg este expoziția oficială pentru piața turismului din Israel și reprezintă locul de întâlnire și trendsetter pentru industria turismului global și local. România participă cu un stand de 150 mp, iar numărul estimat al vizitatorilor este de peste 30.000 de persoane.

 Mulțumim Excelenței sale Ambasadorul României la Tel Aviv, dl. Radu Ioanit, cât și echipei de profesioniști pentru frumoasa întâmpinare și pentru atmosfera deosebit de primitoare.

A fost o surpriză placută să întâlnim mulți cetățeni străini care deja cunosc anumite aspecte despre orașul Bușteni și despre localizarea acestuia, dar și mulți români care sunt dornici să colaboreze cu stațiunea Bușteni pentru a atrage cat mai mulți turiști în zona noastră.

 Considerăm că participarea în cadrul acestui târg este un pas normal pentru Bușteni și speram ca în perioada următoare să promovăm din ce în ce mai bine valorile si peisajele noastre unice la nivel național și internațional”, a transmis chiar primarul Mircea Corbu.

Articolul FOARTE BINE: Orasul-statiune Busteni, la Targul International de Turism de la Tel Aviv! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link