Prima pagină » FOARTE BINE: Orasul-statiune Busteni, la Targul International de Turism de la Tel Aviv!
Stiri

FOARTE BINE: Orasul-statiune Busteni, la Targul International de Turism de la Tel Aviv!


 „Târgul Internațional de Turism IMTM Tel Aviv, Israel, 14-15 februarie 2023. Orașul Bușteni este prezent!

Stațiunea Bușteni se bucură să participe în aceste zile la Târgul Internațional de Turism din Israel, onorând astfel invitația domnului Secretar General Adjunct de Stat, dl. Corneliu Cîrstea.

 Acest târg este expoziția oficială pentru piața turismului din Israel și reprezintă locul de întâlnire și trendsetter pentru industria turismului global și local. România participă cu un stand de 150 mp, iar numărul estimat al vizitatorilor este de peste 30.000 de persoane.

 Mulțumim Excelenței sale Ambasadorul României la Tel Aviv, dl. Radu Ioanit, cât și echipei de profesioniști pentru frumoasa întâmpinare și pentru atmosfera deosebit de primitoare.

A fost o surpriză placută să întâlnim mulți cetățeni străini care deja cunosc anumite aspecte despre orașul Bușteni și despre localizarea acestuia, dar și mulți români care sunt dornici să colaboreze cu stațiunea Bușteni pentru a atrage cat mai mulți turiști în zona noastră.

 Considerăm că participarea în cadrul acestui târg este un pas normal pentru Bușteni și speram ca în perioada următoare să promovăm din ce în ce mai bine valorile si peisajele noastre unice la nivel național și internațional”, a transmis chiar primarul Mircea Corbu.

Articolul FOARTE BINE: Orasul-statiune Busteni, la Targul International de Turism de la Tel Aviv! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]