Prima pagină » FA RAI UNDE PREDAI: Scoala „Rares Voda”, porti deschise catre comunitate
Stiri

FA RAI UNDE PREDAI: Scoala „Rares Voda”, porti deschise catre comunitate

Miercuri a fost despre ea, despre Școala cu nume de voievod- „Rareș Vodă” pentru oricine și-a dorit să o cunoască. O zi senină, în ciuda vremii, o zi frumoasă, cu zâmbete și încredere în mâine, în viitor, în harul dascălilor și, deopotrivă, în setea de cunoaștere a copiilor. Totul într-o atmosferă sărbătorească dar constructivă, cu oameni deschiși, comunicativi, pozitivi, inspirați, buni…

„Ne-am întâmpinat oaspeții cu școala frumos și atent decorată, cu detalii bine alese, cu emoții firești, cu bucuria de a împărtăși experiențe, cu promisiuni pe care le putem îndeplini, astfel încât să se poată contura alegerile celor mari.

Elevi din clasa a IV-a, coordonați de către doamna profesor pentru învățământ primar Grigore Valentina Gina, au pregătit, în deschidere, momente artistice plăcute, prin muzică și dans. Cu lucrările mai marilor lor colegi, elevi ai clasei a VI-a B, îndrumați de către doamna dirigintă Lili Dinoiu, a fost organizată o expoziție de icoane.

Activitatea cu micuții ce se pregătesc pentru intrarea în clasa pregătitoare s- a desfășurat în atmosfera de sărbătoare pe care ne-am propus-o. Astfel, aceștia au realizat decorațiuni de Paște, au învățat un cântecel, s-au mișcat pe ritmuri muzicale amuzante, le-au fost citite povești și… ar mai fi stat cu doamnele învățătoare…

La finalul activității toți părinții prezenți ne-au acordat, prin chestionarul de feedback, nota maximă pentru informațiile furnizate, prezentare, încredere, dotări și profesionalism.

Vă mulțumim, stimați părinți, pentru comunicarea excelentă în care, deopotrivă, am simțit că suntem ca într-o familie extinsă!

Felicitări colegelor noastre, înv. Alina State, prof. înv. primar Roxana Ionescu și prof. înv. primar Grigore Gina pentru toate momentele pregătite cu sensibilitate și dăruire!

Prezentă la activitate a fost și colega noastră, prof. înv .primar Dana Oprea, căreia îi mulțumim că ne-a fost alături!

Mulțumiri adresăm și familiei Corina Gui pentru tot sprijinul oferit în pregătirea activităților!”- a fost mesajul transmis de către directorul școlii, prof. Maria M. Vasilescu.

CORECT. Așa se facecâd tu, DASCĂL, vrei să transmiți un mesaj ăn comunitate, să inviți copiii ce ajugla vârsta școlară să-ți treacă pragul, săți devină elevi, să transmiți tuturor că TU, DACSĂL, îți deschizi porțile inimii și-ale profesiei pentru a-ți împlini nobila menire. Pentru că, la urma urmelor, trebuie „să faci rai unde predai”, să faci din școală un palat al cunoașterii, un tărâm unde cartea, buncuria, binele, cresc viitorul copiilor de-acum, ca mâine ei să fie oameni destoinici.  

Articolul FA RAI UNDE PREDAI: Scoala „Rares Voda”, porti deschise catre comunitate a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link