Prima pagină »  EXCLUSIV: Managerul Muzeului National Peles a batut palma cu omologul sau de la CEL MAI VECHI MUZEU din Romania, pentru o pleiada de evenimente! In PRAHOVA- niciun cuvant despre treaba asta!
Stiri

 EXCLUSIV: Managerul Muzeului National Peles a batut palma cu omologul sau de la CEL MAI VECHI MUZEU din Romania, pentru o pleiada de evenimente! In PRAHOVA- niciun cuvant despre treaba asta!


Astăzi dl. Alexandru Constantin Chituţă, manager interimar la Muzeul Național Brukenthal a avut o întâlnire cu dl. Narcis Dorin Ion, managerul Muzeului Național Peleș.

Au fost discutate diferite teme și acorduri de colaborare ce vor fi realizate în viitor.

Nu… interesează? Întrebăm pentru că vedem cu cât entuziasm, cu ce bucurie anunță acest parteneriat conducerea legendarului Muzeu Național Brukenthal, aflat acum la venerabila vârstă de… 206 ani, în vreme ce în Prahova NIMENI NU SPUNE NIMIC! De ce??? A, pentru că „Brukenthalul” e din Ardeal, e de-al „ăluia (N.R. Baronul…) cu muzeu din Sibiu”, cum spunea, acum vreo trei ani cineva, la un post TV??? A, pentru că „Brukenthalul” e, potrivit statisticilor,  al doilea CEL MAI VIZITAT MUZEU din Europa, după… Luvru?! A, pentru că „Brukenthalul” dezvoltă proiecte și inițiative pe toate palierele, pentru toate vârstele și categoriile sociale și e deschis mereu de Zilele Naționale LIBERE, când alții se grăbesc să pună lacătul pe ușă, să nu cumva să-i deranjeze cei interesați de… CULTURĂ???

Articolul  EXCLUSIV: Managerul Muzeului National Peles a batut palma cu omologul sau de la CEL MAI VECHI MUZEU din Romania, pentru o pleiada de evenimente! In PRAHOVA- niciun cuvant despre treaba asta! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link