Prima pagină » Eurosurvey te ajută să afli suprafața oricărui imobil
Eurosurvey te ajută să afli suprafața oricărui imobil
Technologie Utile

Eurosurvey te ajută să afli suprafața oricărui imobil

Atunci când intenționezi să achiziționezi, să închiriezi sau să vinzi o proprietate este important sa afli care este suprafața inchiriabila. Această informație este importantă atât pentru cumpărător/chiriaș, cât și pentru vânzător, in vederea stabilirii potentialului de inchiriere a constructiei.

Executarea unui releveu si calculul suprafetelor conform standarului BOMA se dovedește a fi o strategie eficientă în contextul inchirierii, in cazul in care informațiile din teren nu coincid cu cele documentate. Așadar, obține un releveu BOMA pentru constructia ta cue ajutorul Eurosurvey și evită orice risc!

Ce trebuie să știi despre releveul BOMA

Reprezintă o procedură de calcul și stabilire a suprafeței inchiriabile a unei construcții. De asemenea, există abordări prin intermediul cărora se poate valorifica întreg spațiul, atat pentru spatiul inchiriat cat si pentru camerele tehnice fara de care activitatea nu se poate desfasura. Pe această cale vei ocazia sa faci o evaluare a spațiului disponibil, dar vei putea face și o estimare precisă a potentialului de inchiriere al imobilului.

Releveul BOMA poate fi executat pentru orice tip de proprietate, indiferent că este vorba despre cele rezidențiale sau retail, clădiri de birouri, campus industrial/hale industriale, spații neutilizate sau proiecte de construcții. În plus, serviciul poate fi solicitat indiferent dacă ești proprietar sau cumpărător/viitor chiriaș.

Standardul BOMA este obligatoriu?

Acesta se folosește pentru măsurarea suprafeței oricărei proprietăți și pentru a determina adevăratul potențial al acestora, dar este o metodă prin care se poate afla cât de precise sunt informațiile existente. Standardul nu este obligatoriu, însă constituie un avantaj important cu privire la gestionarea suprafețelor și a costurilor unei proprietăți care urmează a fi vândută sau închiriată.

La cine să apelezi pentru releveul BOMA?

Companiile de topografie și cadastru te pot asista în efectuarea măsurătorilor cât mai exacte pe care să le corelezi ulterior cu datele documentelor oficiale. Astfel, echipa Eurosurvey este pregătită să te ajute cu tehnologii avansate și specialiști cu experiență vastă care îți garantează o colaborare eficientă.

Informațiile determinate vor fi importante și în cazul unor proiecte de restaurare, reamenajare sau mobilare, motiv pentru care vei putea ști mai precis ce modificări se pot efectua, dar îți va fi și mai simplu să faci un calcul estimativ cu privire la costul de mobilare.

Când vine vorba de releveu BOMA pentru un imobil te poți baza pe Eurosurvey! Profită de experiența specialiștilor care vin în întâmpinarea ta cu profesionalism deplin și cunoștințe, astfel încât fiecare proiect să se deruleze în condiții optime. În plus, serviciile oferite sunt de la A la Z, așa că solicită chiar acum o ofertă cu privire la proiectul tău și bucură-te rapid de condițiile excelente propuse!

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]
 • Cum să-ți construiești o echipă de încredere și motivată
  Construirea unei echipe unite și motivate este esențială pentru atingerea obiectivelor de afaceri. O echipă puternică poate aduce rezultate remarcabile și poate depăși obstacolele cu succes. În acest articol, vom explora calitățile esențiale ale unui lider de echipă, crearea unui mediu de lucru pozitiv și colaborativ, încurajarea comunicării deschise și Articolul Cum să-ți construiești o […]
 • Importanța storytelling-ului în marketing și branding
  Storytelling-ul este arta de a comunica prin intermediul poveștilor. Este o tehnică veche, folosită de-a lungul timpului pentru a transmite informații, a captiva audiența și a crea conexiuni emoționale. În contextul marketingului și brandingului, storytelling-ul devine o unealtă puternică pentru a atrage și fideliza clienț Importanța storytelling-ului în marketing și Articolul Importanța storytelling-ului în marketing […]