Prima pagină » Efectuarea serviciilor de dezinfectie, dezinsectie și deratizare în scările de bloc și apartamente este o obligație legală pentru proprietari și administratori (P)
Stiri

Efectuarea serviciilor de dezinfectie, dezinsectie și deratizare în scările de bloc și apartamente este o obligație legală pentru proprietari și administratori (P)

Acest lucru este necesar pentru a menține un mediu curat și sigur pentru locatari și pentru a preveni răspândirea bolilor și infestărilor.

În conformitate cu legislația în vigoare, proprietarii sau administratorii de imobile sunt responsabili pentru menținerea curățeniei și igienii în scările de bloc și în apartamente. Aceasta include servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare regulată pentru a elimina gândacii, insectele și rozătoarele care pot fi o sursă de contaminare și pot pune sănătatea locatarilor în pericol.

De asemenea, în cazul în care se descoperă o infestare, proprietarii sau administratorii sunt obligați să ia măsuri imediate pentru a elimina problema. Aceasta include contractarea unei firme DDD de dezinfectie, dezinsectie si deratizare pentru a trata zona infestată și pentru a preveni reapariția.

Este important de menționat ca proprietarii sau administratorii ar trebui să țină evidența serviciilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare efectuate și să le prezinte la cerere, in cazul in care sunt solicitate de autoritatile competente.

In cazul în care proprietarii sau administratorii nu respectă obligațiile legale de a efectua servicii de dezinfectie, dezinsectie și deratizare, pot fi sancționați de autorități, fie prin amenzi sau chiar prin procese penale.

In concluzie, serviciile de dezinfectie, dezinsectie si deratizare sunt obligatorii legal pentru proprietarii sau administratorii imobilelor, aceștia avand responsabilitatea de a mentine un mediu curat și sigur pentru locatari.

Un administrator de bloc trebuie să țină cont de mai mulți factori atunci când alege o firmă de dezinfectie, dezinsectie și deratizare (DDD).

  1. Experiența și cunoștințele: Administratorul de bloc ar trebui să ia în considerare experiența și cunoștințele specializate ale firmei DDD în domeniul dezinsecției, dezinfectiei și deratizării.
  2. Certificări și acreditări: Administratorul de bloc ar trebui să se asigure că firma DDD are toate certificările și acreditările necesare pentru a oferi servicii de calitate.
  3. Metode și produse: Administratorul de bloc ar trebui să se informeze cu privire la metodele și produsele utilizate de firma DDD și să se asigure că acestea sunt sigure și eficiente.
  4. Servicii de monitorizare: Administratorul de bloc ar trebui să se asigure că firma DDD oferă servicii de monitorizare și raportare pentru a detecta rapid orice infestare viitoare.
  5. Raportare și documentare: Administratorul de bloc ar trebui să se asigure că firma DDD oferă rapoarte și documente detaliate despre serviciile efectuate, astfel încât să poată fi prezentate la cerere autorităților competente.
  6. Asigurare: Administratorul de bloc ar trebui să se asigure că firma DDD are o asigurare de răspundere civilă profesională în cazul în care se produce o eroare sau un incident.
  7. Reputație și recomandări: Administratorul de bloc ar trebui să se informeze despre reputația firmei DDD și să solicite recomandări de la alți clienți sau autorități locale.
  8. Pret si contracte: Administratorul de bloc ar trebui să ia în considerare costurile serviciilor DDD și să se asigure că contractele sunt clare și transparente.

Recomandarea noastră este Compania DDD®, o firma autorizata în servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare care respectă toate cerințele legale și are oferte de preț avantajoase.  Dispecerat comenzi: 021/9662 sau 0763.662.662


Source link