Prima pagină » Echipamentul necesar pentru prima dată la camping
Lifestyle

Echipamentul necesar pentru prima dată la camping

Odată cu primăvara și vara care se apropie, probabil că încercați să vă gândiți la ce puteți face pentru a vă scoate pe dumneavoastră și pe copii din casă. Poate pentru o excursie rapidă de weekend care să nu coste un braț și un picior; și ceva care ar putea fi pur și simplu distractiv. De ce nu mergeți cu cortul! Știu la ce vă gândiți.

Nu ați mai fost cu cortul de ani de zile, de dinainte de a vă căsători. Nu ai toate lucrurile de care ai nevoie și nu ești sigur că îți mai amintești ce anume. Ei bine, ai noroc. Mai jos este o listă simplă de articole care trebuie să fie necesare pentru prima ta tabără în familie.

În primul rând, va trebui să vă gândiți unde să mergeți. V-aș sugera să rămâneți la nivel local la prima dvs. aventură. Poate un parc de stat local sau un teren de camping. Undeva aproape de o băcănie locală, hypermarket sau ceva similar.

Există câteva piese esențiale de echipament de care veți avea nevoie. Primul și cel mai important este un cort. Veți dori unul suficient de mare pentru a-i găzdui pe toți cei din familia dumneavoastră. Evident, copiii mai mici ocupă mai puțin spațiu. V-aș recomanda să luați numărul de persoane de pe dimensiunea cortului și să îl înjumătățiți.

De exemplu, un cort 4P ar putea găzdui confortabil 2 adulți și echipamentul. Acum, pentru prima ieșire, nu cheltuiți o sumă mare de bani pe un cort. Dacă familia ta decide să facă din camping o ieșire regulată, atunci poți cerceta cel mai bun pentru bugetul familiei tale. Voi scoate un alt articol pe gânduri doar pentru căutarea unui cort de calitate.

Veți dori, de asemenea, să vă gândiți la cele de mai jos ca fiind unelte esențiale pentru a începe:

 • Aragaz cu propan – Un simplu arzătoar va fi suficient (nu uitați de propan). Sfat pro: Verificați cu prietenii și familia pentru a vedea dacă puteți împrumuta unul înainte de a merge să cumpărați unul.
 • Sticla de apă proaspătă de 5-Litrii
 • Ustensile de gătit – (oale, tigăi, spatule, cuțit de tăiat) pe care le puteți fura inițial din bucătăria dvs. pentru prima dată și luați doar ceea ce aveți nevoie în funcție de meniul dvs. (Planificați-vă meniul înainte de a pleca)
 • Saci de dormit de persoană – în funcție de temperatură. Dacă noaptea este încă puțin răcoare, asigurați-vă că aduceți pături suplimentare sau o plapumă sau o plapumă veche.
 • Saltele de dormit sau saltele pneumatice
 • Farfurii și ustensile – aș merge pe farfurii de hârtie și tacâmuri de unică folosință pentru prima dată (mai puțin de spălat)
 • Recipiente mici de plastic pentru spălarea vaselor (săpun, cârpă de vase)
 • Umbrela – nu trebuie să fie mare, dar ar putea ajuta la umbră sau ploaie ușoară.
 • Scaune – se pot plia și scaune portabile.
 • Jocuri pentru copii (jocuri cu mingea, jocuri de societate, cărți etc.)
 • Depozitare – ceva care să vă țină echipamentul într-un singur loc. Puteți folosi mai multe pentru organizare în funcție de ceea ce aveți.
 • Lemn și un foc de tabără pentru focul de tabără.
 • Prosoape, lavete, pentru curățenie sau baie
 • Prosoape de hârtie pentru gătit și pregătirea meselor
 • Pix și hârtie – Întotdeauna se uită ceva. Scrieți-l pentru a vă aminti pentru data viitoare.

Întotdeauna există o altă piesă de echipament pe care vă puteți dori să o aveți. Este nevoie de mai multe călătorii pentru a o nota.

Sfat pro: Propuneți un meniu simplu și ușor pentru prima dată.

Încercați să alegeți un loc de campare care oferă locuri cu opțiuni de apă și electricitate. Dacă aveți aparate electrice, nu uitați prelungitorul. Majoritatea aparatelor de cafea necesită electricitate.

Ultimul lucru este să nu uitați să vă distrați și să râdeți de greșelile voastre. Sunteți acolo pentru a vă distra și pentru a vă crea amintiri.