Prima pagină » Dragobetele ne canta si ne incanta la Filarmonica
Stiri

Dragobetele ne canta si ne incanta la Filarmonica


Orchestra Populară „Flacăra Prahovei” vă invită vineri, 24 februarie, la „Pe la noi, de Dragobete”, un concert folcloric extrarordinar. De drag de sărbătoare, de tradiție, de inimă caldă de artiști ce țin la valorile autentice.

Alături de ansamblul condus de dirijorul Marian Dovîncă vor evolua soliștii Zorina Bălan, Gelu Voicu, Traian Frîncu, Cezar Ouatu, Adriana Deaconu, Gigi Stoica și Violeta Barac. Vor mai evolua ”Mândrele de la Ploiești”, alături de Adela Dumitrache. Pe scenă va urca și Ansamblul Folcloric ”Flacăra Prahovei”, coordonat de inspiratul coregraf Marian Marinică.

Biletele, în valoare de 30 lei (întreg), 20 lei (pensionari) și 10 lei (elevi-studenți) pot fi achiziționate de la casa de bilete a Filarmonicii sau online, de aici: https://filarmonicaploiesti.ro/…/concert-folcloric-pe…/

Concertul va fi transmis integral live pe Virtual Concert Hall iar biletele virtuale pot fi achiziționate de aici: https://virtualconcerthall.ro/…/bilet-virtual…/

Detalii si rezervări: 0726203744

Articolul Dragobetele ne canta si ne incanta la Filarmonica a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link