Prima pagină » Dr. Mihai Vidican, un stomatolog ce se îmbracă cu încredere!
Lifestyle

Dr. Mihai Vidican, un stomatolog ce se îmbracă cu încredere!

Ne place să fim alături de clienții noștri, să le sărbătorim succesele mici și mari și să ne bucurăm de fiecare dată când se îmbracă cu încredere marca Femina Medical!

Am vrea să îți facem cunoștință cu Dr. Mihai Vidican care, zi de zi, își concentrează atenția pentru a readuce zâmbete sănătoase și încrezătoare pe fețele pacienților săi. Mihai a fost de acord să ia o mică pauză de la cabinetul său din Cluj, Smile Central, pentru a face cunoștință cu noi!

Ce înseamnă uniforma medicală pentru tine? 

Uniforma medicală de la Femina Medical e chic, confortabilă, îmi oferă flexibilitate pentru toate manoperele din cabinetul stomatologic.

Uniforma medicală oferă posibilitatea prin gama variată de culori, ca pacienții să știe mereu care sunt medicii și asistentele din cabinetul stomatologic.

Prin gama coloristică diversă îmi oferă posibilitatea de a avea o prezență agreabilă în cabinet și cumva alungă starea de frică și fobie pe care pacienții o resimt față de “halatul alb”. Culorile vii se potrivesc și se integrează perfect în mediul nostru de lucru modern dar totodată prietenos pe care îl oferim tuturor pacienților noștri. Prin broderia cu numele medicului îi oferă pacientului posibilitatea de a știi mereu cu ce medic din echipa nostră interacționează.

 

Care a fost scânteia care a pornit cariera ta medicală? 

Povestea începe încă din copilărie. Am crescut într-o familie de medici. Mama mea e medic de familie iar tatăl meu e Neurochirurg. Încă de mic mergeam cu amândoi la locul lor de muncă, iar mediul de lucru al tatălui meu, educația pe care am primit-o m-au determinat să îmi doresc să urmez o cariera în domeniul Medicinei.

Luând exemplul tatălui meu, care pe lângă a fi student al Universității de Medicină și farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, a fost sportiv de performanță, baschetbalist al Clubului Universitatea, am început și eu Baschetul încă de la vârsta fragedă. La un moment dat, acum aproximativ 20 ani, am avut un accident sportiv, la baschet, când, în timpul unui meci, am căzut și mi-am fracturat doi dinți.

A urmat o perioada plină de tratamente complicate atât în țară cât și în străinătate pentru a-mi reface zâmbetul. Am avut mare noroc cu vărul tatălui meu care este stomatolog în Germania. Mergând la el mult timp până am reușit să îmi restaurez estetic și funcțional zâmbetul, am luat contact cu tot ce înseamnă stomatologia. A început să îmi placă foarte mult. Fiind și foarte meticulos și foarte atent la detalii, m-am gândit să urmez studiile Facultății de Stomatologie din cadrul Universității de farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. Am terminat studiile în anul 2006, după care am urmat un Master în Reabilitare Orală în cadrul aceleiași facultăți.

Am deschis un cabinet stomatologic în care până în prezent îmi desfășor activitatea alături de o echipa de tineri profesioniști, și în care încercăm să readucem zâmbetul pe fața tuturor pacienților care apelează la serviciile noastre.

Din postura de medic tânăr, pasionat și îmbrăcat cool, cum crezi că te percep pacienții? 

Mulțumesc pentru compliment. Sunt încă tânăr și în putere, la fel ca și colegii mei din echipa Cabinetului Smile Central cu care prin multă muncă, sacrificii, multă seriozitate și profesionalism tratam fiecare pacient. Mereu cu dorința de perfecționare foarte vie în conștiința noastră, reușim să menținem ba chiar să și creștem calitatea tuturor serviciilor medicale din Cabinetul nostru pentru ca fiecare pacient să fie tratat cu maximă seriozitate și profesionalism.

Încă de la început, când am îmbrăcat uniforma medicală de la Femina Medical, m-am simțit mândru sa fiu ambasadorul unui Brand Romanesc 100%.

————-

Smile Central este un cabinet de medicină dentară ultramodern, în care se folosesc materiale de ultima generație, totul într-un ambient plăcut. Pacientul și nevoile acestuia, reprezintă principala preocupare. Mihai consideră că pacienții au tot dreptul de a beneficia de zâmbetul pe care și-l doresc. Crede că oricine zâmbește, arată în mod natural mai bine. Un zâmbet frumos spune multe.

O dantură sănătoasă cu dinţi frumoşi inspiră încredere.

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]