Prima pagină » De ce acolo localnicilor „le arde” sa faca fotografii ca desprinse din rai, sa poetizeze? D-aia: Acolo e CISNADIE, nu PLOIESTI!
Stiri

De ce acolo localnicilor „le arde” sa faca fotografii ca desprinse din rai, sa poetizeze? D-aia: Acolo e CISNADIE, nu PLOIESTI!

„Să vă lăsați ochii să se odihnească pe vârfurile albe ale pomilor ce se amestecă cu atâtea și-atâtea „gri”-uri ale nopții. Clipe de revelație îți decorează sufletul și un sentiment de calm și uimire și te face să te simți ca un copil lipsit de griji”, scrie autorul fotografiilor, pe contul de socializare, bucuros să ne dăruiască tuturor  „mireasma” alb-strălucitoare a nopților la Cisnădioara… Acolo unde Raiul își face simțiți pașii cu eleganța și decența unei istorii impresionante, de dragul oamenilor minunați ai locului, dar și a miilor de turiști veni de pretutindeni…

De ce… „mama mă-sii”, acolo, în fărâma aia de Cisnădie de poveste localnicii sunt așa destinși, așa plini de frumos (după chipul și asemănarea acelui tărâm)??? De ce le arde de poezie, de fotografii desprinse parcă din Paradis?! Uitați-vă! Și acolo e iarnă! Și… ce mai iarnă- doldora de zăpadă!

D-AIA! Că acolo nu e… PLOIEȘTI!?! (ați prins-o p-asta?!)

Foto: Dumitru Oprisiu

Articolul De ce acolo localnicilor „le arde” sa faca fotografii ca desprinse din rai, sa poetizeze? D-aia: Acolo e CISNADIE, nu PLOIESTI! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link