Prima pagină » Daruri de Pasti de la oameni speciali, cu suflet mare. Aflati unde le gasiti
Stiri

Daruri de Pasti de la oameni speciali, cu suflet mare. Aflati unde le gasiti


Absolut inspirat: În spiritul apropiatelor Sărbători Pascale, copiii, tinerii și vârstnicii din unitățile de asistență socială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova se pregătesc cu multă emoție și bucurie pentru atmosfera plină de lumină și speranţă a acestor zile speciale.

Astfel, în data de 11 𝒂𝒑𝒓𝒊𝒍𝒊𝒆 2023, 𝒍𝒂 𝒔𝒆𝒅𝒊𝒖𝒍 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒊𝒍𝒊𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑱𝒖𝒅𝒆𝒕̦𝒆𝒂𝒏 𝑷𝒓𝒂𝒉𝒐𝒗𝒂, 𝒗𝒂 𝒇𝒊 𝒐𝒓𝒈𝒂𝒏𝒊𝒛𝒂𝒕𝒂̆ 𝒆𝒙𝒑𝒐𝒛𝒊𝒕̧𝒊𝒂 𝒔𝒖𝒈𝒆𝒔𝒕𝒊𝒗 𝒊𝒏𝒕𝒊𝒕𝒖𝒍𝒂𝒕𝒂̆ „𝑳𝒖𝒎𝒊𝒏𝒂̆ 𝒅𝒊𝒏 𝒍𝒖𝒎𝒊𝒏𝒂̆”, cu produse artizanale realizate în cadrul unităţilor de protecţie pentru copii şi adulţi din structura instituției.

 Scopul acestei expoziţii este acela de a promova creaţiile pricepuţilor noştri artizani de la: Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională pentru Persoane Adulte cu Handicap Urlați, Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Urlați, Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Filipeștii de Târg, Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Handicap Liliești-Băicoi, Complexul de Servicii Comunitare Fîntînele și Casa de Tip Familial ”Iris”.

Ceea ce trebuie apreciat este că, respectând tradițiile acestor momente vestitoare de luminat praznic, în fiecare centru se desfășoară activități specifice pentru întâmpinarea sfintei sărbători: beneficiarii participă la slujbele religioase, încondeiază ouă și confecționează felicitări și decorațiuni tematice.

Atmosfera de bucurie și emoție a acestor luminate sărbători va fi completată de programe cultural-artistice (scenete, cântece, concursuri) susţinute de beneficiarii centrelor, precum și de mesele festive organizate cu această ocazie. 

Articolul Daruri de Pasti de la oameni speciali, cu suflet mare. Aflati unde le gasiti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]