Prima pagină » Cupa Romaniei la Baschet Masculin: Turneul Grupei A se desfasoara, de vineri pana luni, in Sala Sporturilor Olimpia
Stiri

Cupa Romaniei la Baschet Masculin: Turneul Grupei A se desfasoara, de vineri pana luni, in Sala Sporturilor Olimpia


Pe fanii baschetului din Ploieşti îi aşteaptă trei zile pline în Sala Sporturilor Olimpia, acolo unde se vor desfăşura, în organizarea CSM Ploieşti, atât Turneul Grupei A din Cupa României la Baschet Masculin, cât şi primul turneu al Grupei 10 a Campionatului Naţional U14!

La numai două zile de la debutul în Liga Naţională, in care CSM Petrolul Ploieşti a pierdut in fata campioanei en titre, U BT Cluj Napoca, echipa ploiesteana abordează Cupa României cu gândul la calificarea la Turneul Final de anul viitor, însă misiunea nu este deloc uşoară în fata unor adversari ca CSM CSU Oradea şi FC Argeş Piteşti.

„Îmi doream puţin mai mult de la acest joc, dar, din păcate, nu am putut face faţă agresivităţii lor în apărare şi asta ne-a costat 10 mingi pierdute până la pauză, care s-au transformat în 16 puncte. Iar cu o echipă de acest gen nu mai poţi să revii în joc o dată ce le-ai dat şansa să se distanţeze. Scopul nostru este acela de a forma cât mai repede o chimie între jucători, pentru că vor veni meciuri în care vom avea şansa noastră să câştigăm şi nu va trebui să ratăm această oportunitate”, a declarat, la final, antrenorul principal al echipei noastre, Mihai Popa.

In partida de joi, cu U BT Cluj, tehnicianul Mihai Popa a contat pe urmatorul lot de jucatori: Brkic (17 puncte, 1×3), Mitchell (12), Misters (9, 1×3), Milin (9), B. Popa (7), Chiţu (5, 1×3), C. Dinu (5, 1×3), Funderburk (4), Sekulovic (2), Popa Calotă (1), G. Angelian, R. Pătraru.

Conform regulamentului din acest an, în această primă fază a competiţiei sunt șase grupe a câte trei echipe, în care se joacă „fiecare cu fiecare”, iar câștigătoarele grupelor și cele mai bune două locuri 2 merg în Faza Finală, care se va desfăşura în format Final 8, în perioada 11-15 februarie 2023. Şi, cum unele grupe sunt mult mai dezechilibrate, fiind şanse mari ca unele formaţii să-şi asigure un coşaveraj foarte bun, e greu de crezut că dintr-o grupă strânsă, precum cea de la Ploieşti, ocupanta poziţiei secunde va putea merge la Turneul Final.

Programul meciurilor din Sala Sporturilor Olimpia este următorul:

Sâmbătă, ora 18.00, CSM Petrolul Ploieşti – CSM CSU Oradea

Duminică, ora 17.00, CSM CSU Oradea – FC Argeş Piteşti

Luni, ora 19.00, FC Argeş Piteşti – CSM Petrolul Ploieşti

Regulamentul din acest an obligă echipele să folosească permanent doi jucători români pe teren, tot meciul, dintre care cel puțin unul dintre aceștia să fie sub 23 de ani (U23 – născuți 2000 și mai mici).

Pe lângă meciurile din Cupa României, iubitorii baschetului vor putea urmări, mâine şi poimâine, în Sala „Olimpia”, meciurile echipei de juniori U14 a clubului din cadrul primului turneu al Grupei 10 a Campionatului Naţional. Campioni ai ultimelor două sezoane, băieţii pregătiţi de Ionuţ Ivan vor juca după următorul program:

Sâmbătă, ora 14:00, CSM Petrolul Ploieşti vs CSO Voluntari

Sâmbătă, ora 19:30, ACS Baschet Team Giurgiu vs CSM Petrolul Ploieşti

Duminică, ora 15:30, ABC Galactica Braşov vs CSM Petrolul Ploieşti.

Articolul Cupa Romaniei la Baschet Masculin: Turneul Grupei A se desfasoara, de vineri pana luni, in Sala Sporturilor Olimpia a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]
 • Cum să-ți construiești o echipă de încredere și motivată
  Construirea unei echipe unite și motivate este esențială pentru atingerea obiectivelor de afaceri. O echipă puternică poate aduce rezultate remarcabile și poate depăși obstacolele cu succes. În acest articol, vom explora calitățile esențiale ale unui lider de echipă, crearea unui mediu de lucru pozitiv și colaborativ, încurajarea comunicării deschise și Articolul Cum să-ți construiești o […]
 • Importanța storytelling-ului în marketing și branding
  Storytelling-ul este arta de a comunica prin intermediul poveștilor. Este o tehnică veche, folosită de-a lungul timpului pentru a transmite informații, a captiva audiența și a crea conexiuni emoționale. În contextul marketingului și brandingului, storytelling-ul devine o unealtă puternică pentru a atrage și fideliza clienț Importanța storytelling-ului în marketing și Articolul Importanța storytelling-ului în marketing […]