Prima pagină » Cum te ajuta lumina sa fii mai productiv? Afla ACUM!
Cum te ajuta lumina sa fii mai productiv? Afla ACUM!
Lifestyle

Cum te ajuta lumina sa fii mai productiv? Afla ACUM!

Lumina si starea de spirit se afla in stransa legatura, motiv pentru care crearea unui spatiu potrivit in functie de activitatea pe care o desfasori are un mare impact asupra productivitatii.

In acest articol vei afla despre modul in care lumina influenteaza starea de spirit si productivitatea si cum poti folosi acest lucru in avantajul tau. 

Ce impact au culorile in raport cu productivitatea?

La fel cum lumina calda si lumina rece ne pot influenta starea de spirit, la fel pot face si luminile colorate, precum cele emanate de benzile led pe care multi le utilizeaza cu scop estetic, in diferite colturi ale casei pentru a oferi un aer mai modern camerei. 

Totusi, pe langa rolul estetic, benzile LED pot avea beneficii si pentru sanatatea noastra. Lumina emanata de becurile, respectiv de benzile LED, este mult mai apropiata de lumina naturala, ceea ce poate contribui la mentinerea unui ritm circadian regulat. 

Alege culoarea potrivita in functie de activitate

Munca de acasa – Daca lucrezi de acasa si vrei sa fii mai productiv, ilumineaza biroul sau camera in care lucrezi folosind culori precum verde, rosu, albastru sau galben. Acestea stimuleaza productivitatea si concentrarea. 

Pentru aceasta, nu este necesar un bec care sa lumineze toata camera, ci pot fi utilizate chiar si benzile LED, cu care poti crea un ambient placut si iti poti face munca mai rapid.  Cei de la savelectro.ro iti pun la dispozitie o variata gama de benzi LED, din care poti alege cea mai buna optiune in functie de nevoile si dorintele tale, astfel incat sa creezi un mediu ambiental placut. 

Un moment de relaxare – Atunci cand ai nevoie de momentul tau de relaxare, fie ca preferi sa urmaresti un film sau sa citesti o carte, lumina te poate ajuta sa creezi un mediu mai linistitor. 

Culori precum albastru, verde, gri sau roz pot crea o atmosfera relaxanta, perfecta atunci cand iti doresti putin spatiu pentru tine. 

Somnul – Pentru un somn odihnitor poti seta luminile ambientale din casa pe o treapta cu luminozitate mai mica pentru a-i transmite creierului si corpului faptul ca se apropie ora de culcare. 

Printre culorile recomandate enumeram rosu, galben si portocaliu. Setate la intensitatea potrivita, aceste culori dau un aer linistitor camerei si te ajuta sa adormi mai repede. 

Asadar, tine minte faptul ca lumina este importanta nu numai in amenajarea casei tale, ci si pentru starea ta de spirit. Alege mereu sa iei decizia potrivita atunci cand pornesti lumina ambientala si asigura-te ca o utilizezi in favoarea ta!

sursa foto: Pexels.com

Iulia Gheorghe

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]