Prima pagină » Cum să joci bridge? Afla chiar acum cum se joaca!
Sport

Cum să joci bridge? Afla chiar acum cum se joaca!

Știți cum se joacă bridge? Este un joc de cărți care poate fi jucat de doi sau patru jucători. În această postare, vom prezenta elementele de bază despre cum se joacă bridge.

Bridge este un joc de cărți care se joacă cu patru jucători. Scopul jocului este de a obține puncte jucând cărți pentru a captura punctele celorlalți jucători. Câștigă jucătorul care are cele mai multe puncte la sfârșitul jocului.

Pasul 1: împărțirea cărților

Atunci când două persoane joacă bridge, fiecărui jucător i se împart treisprezece cărți. Scopul jocului este de a juca cărți pentru a face puncte, iar primul jucător care obține cincisprezece puncte câștigă jocul. Rangul cărților (Asul mare, Doi mare, Trei mare etc.) și suita (treflă, caro, inimă, pică) sunt importante pentru a determina cum poate fi jucată o carte.

Bridge-ul este un joc distractiv care îi poate ajuta pe oameni să iasă din casă. În primul rând, trebuie să vă găsiți un partener cu care să jucați. Verificați în jurul orașului dumneavoastră sau postați un anunț la avizierul unei comunități pentru a vedea dacă mai este cineva interesat să joace. Apoi, găsiți o oră care să vă convină amândurora. Odată ce ați rezolvat toate acestea, puteți începe!

Fiecare jucător primește o mână de treisprezece cărți, care jut la fel pentru amândoi. Încercați să vă jucați cărțile pentru a face cât mai multe puncte de cărți. Odată ce unul dintre voi ajunge la cincisprezece puncte, jocul s-a terminat!

Pasul 2: Jocul de cărți

Bridge-ul este un joc de cărți despre care se crede că a luat naștere în India în secolul al VI-lea. Scopul jocului este de a câștiga cât mai multe puncte posibile jucând cărți care sunt mai mari sau mai mici decât ceilalți jucători. Jocul poate fi jucat cu doi, trei sau patru jucători, iar scopul jocului este de a captura toate cărțile aflate în joc.

Bridge-ul este un joc de cărți cu trucuri de îndemânare, strategie și înșelăciune. Se joacă cu un pachet standard de 52 de cărți, cu J, Q, K și A din fiecare culoare eliminate. Bridge-ul este jucat de patru jucători împărțiți în două echipe de câte doi, cu parteneri care stau unul vizavi de celălalt. Fiecare mână conține 13 mutări, iar fiecare mutare are patru cărți.

Jucătorii licitează într-o rotație care trece de la un jucător la altul, o rundă de licitație va începe cu dealerul, apoi se va muta la jucătorul din stânga. Jucătorii trebuie să liciteze mai mult decât jucătorul anterior sau să treacă pentru a arăta că au ieșit din rundă. Dacă echipa care licitează reușește, înscrie un număr de puncte în funcție de oferta lor, plus valoarea în puncte a oricăror trucuri luate.

Pasul 3: Sfârșitul cărților

Sfârșitul cărților este o parte importantă a bridge-ului. Este folosit pentru a determina cine câștigă jocul.

Bridge-ul este unul dintre cele mai bune jocuri de cărți pe care le poți juca cu prietenii tăi. Acesta implică multe tehnici și strategii diferite. Acum că v-am spus ce este, iată o scurtă prezentare a sfârșitului de joc. În timpul sfârșitului cărților, o persoană va primi toate cărțile mari. Acea persoană va juca apoi cărțile pentru a scăpa de ele și, dacă reușește, va câștiga jocul.

Cu toate acestea, dacă totalul cărților deschise este mai mare sau egal cu suma de 26, jocul este considerat un „joc de noroc” și ambii jucători vor trage noi cărți. Aceasta este o parte foarte importantă a jocului, deoarece poate face diferența între a câștiga și a pierde.

Concluzie finala, jocul de Bridge:

Vă mulțumim că ați citit! Sperăm că această postare v-a ajutat să învățați cum să jucați bridge.

Dacă doriți să învățați cum să jucați bridge, sperăm că această postare v-a ajutat! Bridge-ul este un joc foarte social, care poate fi apreciat de toate vârstele și care poate ajuta la îmbunătățirea abilităților de comunicare.

Există câteva lucruri de care vei avea nevoie pentru a începe, inclusiv un pachet de cărți și câteva reguli de bază. Odată ce ați însușit elementele de bază, puteți începe să jucați cu prietenii sau cu membrii familiei.

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]
 • Cum să-ți construiești o echipă de încredere și motivată
  Construirea unei echipe unite și motivate este esențială pentru atingerea obiectivelor de afaceri. O echipă puternică poate aduce rezultate remarcabile și poate depăși obstacolele cu succes. În acest articol, vom explora calitățile esențiale ale unui lider de echipă, crearea unui mediu de lucru pozitiv și colaborativ, încurajarea comunicării deschise și Articolul Cum să-ți construiești o […]
 • Importanța storytelling-ului în marketing și branding
  Storytelling-ul este arta de a comunica prin intermediul poveștilor. Este o tehnică veche, folosită de-a lungul timpului pentru a transmite informații, a captiva audiența și a crea conexiuni emoționale. În contextul marketingului și brandingului, storytelling-ul devine o unealtă puternică pentru a atrage și fideliza clienț Importanța storytelling-ului în marketing și Articolul Importanța storytelling-ului în marketing […]