Prima pagină » Cum îți decorezi casa de Halloween?
Lifestyle

Cum îți decorezi casa de Halloween?

În ultima noapte de octombrie are loc una dintre cele mai înspăimântătoare sărbători – Halloween-ul. Este ocazia perfectă pentru a-ți decora locuința în cele mai extravagante moduri posibile. De asemenea, poți crea contextul perfect pentru o petrecere de copii. Sau, pur și simplu poți intra și tu în ton cu atmosfera rece de toamnă. Indiferent de alegere, ar trebui să te pregătești corespunzător.

Dacă vrei să ieși din tipare, fără să fie nevoie să investești prea mult în decorațiuni iată câteva idei de amenajare a unui proiect casă de Halloween:

  • Nu te rezuma la modelele clasice de dovleci – Dovlecii sunt fără îndoială vedetele sezonului. Așadar, dacă ai o locuință spațioasă și o curte exterioară primitoare îi poți integra peste tot. Poți adăuga pe hol sau în living o măsuță cu dovleci de diverse forme și culori. Fix lângă poți integra sticle cu poțiuni și cărți vechi. Afară poți opta pentru dovleci mari, în ghivece de ceramică.
  • Alternativele handmade sunt cele mai indicate – Lasă-ți imaginația să zboare și definitivează unele dintre cele mai înfricoșătoare decorațiuni. O idee pe care merită să o iei în calcul este să refolosești rolele de la vechile deodorante. Cu ajutorul unei foarfeci îndepărtează-le atent. Mai apoi vei avea nevoie de vopsea, ață roșie, lac și un strop de creativitate. Rola poate deveni un ochi uman foarte realist. Folosește culorile preferate pentru a picta irisul. Ața roșie o poți folosi pentru a contura venele, iar lacul pentru a da o notă cât mai realistă rezultatului final.
  • Lumânări în suporturi ingenioase – Nu ai nevoie neapărat de vaze din materiale premium pentru a crea efecte vizuale impresionante. Dacă vrei să conferi locului o pată de culoare inedită și în același timp să îți impresionezi invitații poți refolosi sticlele de vin. Îndepărtează ambalajele și vopsește-le în negru mat. Folosește lumânări clasice, suficient de groase pentru a fi integrate cu ușurință în sticle. Lângă poți adăuga pânze de păianjeni false pentru o sperietură de zile mari.
  • Adaugă tablouri tematice – Poți opta pentru unele care înfățișează locuri părăsite sau persoane misterioase. Dacă apreciezi originalitatea și îți place să creezi pe cont propriu diverse decorațiuni poți trasa chiar tu un tablou. Nu trebuie să folosești neapărat acuarelele pentru a obține un rezultat cu adevărat spectaculos. Poți realiza forme din hârtie pe care mai apoi să le înrămezi. Nu uita să folosești nuanțe închise, în ton cu sărbătoarea.

Totuși, înainte de a demara activitățile de amenajare a locuinței, asigură-te că spațiul îți permite să integrezi toate elementele de design. Ia măsurătorile corecte și fă alegeri în conformitate cu dimensiunile disponibile. Dacă ești adeptul unor proiecte case foarte spațioase, care oferă suficient loc atât în interior, cât și în exterior nu va trebui să limitezi elementele estetice. Vei putea contura cu ușurință una dintre cele mai înfricoșătoare locații.

Halloween-ul bate la ușă, iar tu trebuie să îți pregătești corespunzător locuința. Sfaturile de mai sus te vor ajuta cu siguranță să obții efecte vizuale extravagante. Nu uita însă cât de important este să analizezi cu atenție spațiul înainte de a face orice alegere.

Trasează atent spațiul și bucură-te de rezultate armonioase!