Prima pagină » Cum alegi o agentie web design? Iata cateva puncte cheie!
Technologie

Cum alegi o agentie web design? Iata cateva puncte cheie!

 

O agentie web design trebuie sa stie cum sa imbine partile tehnica si vizuala intr-un mod perfect – pentru a ajunge la un rezultat optim, atat pentru client, cat si pentru vizitatorul unui website. Totusi, tocmai acesta este motivul pentru care poate fi destul de greu sa alegi o astfel de agentie.

Dat fiind ca tehnicul si vizualul sunt doua componente esentiale ale acestui domeniu, este de la sine inteles de ce poti fi impartit intre agentii sau avea impresia ca tuturor le lipseste cate ceva.

Totusi, acest articol te va invata cum sa alegi agentia de web design perfecta pentru tine si pentru afacerea ta!

Punctul #1 – Determina bugetul

In cazul in care nu dispui de un buget flexibil sau unul nelimitat, primul lucru pe care ar trebui sa-l faci inainte de a cauta o agentie web design este sa determini bugetul. Mai exact, care este suma maxima pe care planuiesti sa o cheltui pentru punerea la punct a unui website sau pentru organizarea/reparatiile aferente celui vechi?

Acest buget va fi comunicat din start cu agentia care, la randul sau, iti va mentiona costurile. Astfel, ambele parti pot vedea din timp daca exista o scanteie digitala.

Punctul #2 – Identifica expertii in situatia data

Evident, in aceasta situatie, expertii sunt persoanele care constituie echipa principala intr-o agentie web design. Acestia stiu cu exactitate cum iti pot ajuta afacerea si cum sa creeze un site potrivit pentru aceasta. Sfaturile si opiniile tale sunt simple instructiuni si pot ajunge sa nu influenteze rezultatul intr-un mod major.

Pe scurt, trebuie sa existe deschidere la nou de ambele parti. Tu, ca si client, trebuie sa intelegi ca esti alaturi de o echipa care stie cu adevarat ce face, iar echipa agentiei trebuie sa stie cum sa-ti asculte opiniile si parerile intr-un mod constructiv.

Punctul #3 – Verifica cu atentie portofoliul

Acesta este cel mai simplu mod prin care poti afla daca o agentie de web design lucreaza asa cum vrei tu – anume daca rezultatele de pana acum se pliaza cerintelor tale. Foarte simplu, nu? Totusi, trebuie sa verifici portofoliul agentiei cu mare atentie pentru a identifica si lucruri care nu iti plac, pentru a la aduce in discutie la prima intalnire sau in timpul procesului de dezvoltare.

Mai mult decat atat, poti contacta clientii gasiti in portofoliul respectiv pentru opinii avizate despre agentia de web design. Pe scurt, un portofoliu poate fi singurul lucru de care ai nevoie pentru a alege agentia alaturi de care sa colaborezi.

Punctul #4 – Apeleaza la experti din start!

Desigur, poti oricand apela la experti din prima, pentru a evita orice fel de drum, nelamuriri sau dubii. Totodata, expertii adevarati iti vor furniza mereu detalii chiar dinaintea primei intalniri. Poti apela astfel la The Webers, agentie web design capabila de a-ti contrui un site complet din toate punctele de vedere.

Website-ul tau va avea parte de cel putin 12 functionalitati si beneficii ca rezultat al unei colaborari cu The Webers – agentie cu un total de 145 de website-uri create si peste 30 de clienti activi!

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]
 • Cum să-ți construiești o echipă de încredere și motivată
  Construirea unei echipe unite și motivate este esențială pentru atingerea obiectivelor de afaceri. O echipă puternică poate aduce rezultate remarcabile și poate depăși obstacolele cu succes. În acest articol, vom explora calitățile esențiale ale unui lider de echipă, crearea unui mediu de lucru pozitiv și colaborativ, încurajarea comunicării deschise și Articolul Cum să-ți construiești o […]
 • Importanța storytelling-ului în marketing și branding
  Storytelling-ul este arta de a comunica prin intermediul poveștilor. Este o tehnică veche, folosită de-a lungul timpului pentru a transmite informații, a captiva audiența și a crea conexiuni emoționale. În contextul marketingului și brandingului, storytelling-ul devine o unealtă puternică pentru a atrage și fideliza clienț Importanța storytelling-ului în marketing și Articolul Importanța storytelling-ului în marketing […]