Prima pagină » CSM Petrolul Ploiesti, victorie cu revelatia Romaniei in cupele europene, SCM Craiova!
Stiri

CSM Petrolul Ploiesti, victorie cu revelatia Romaniei in cupele europene, SCM Craiova!


Echipa de baschet masculin CSM Petrolul Ploieşti a reusit o noua victorie în Liga Naţională, băieţii pregătiţi de Mihai Popa impunandu-se, în această seară, in fata revelatiei Romaniei in cupele europene din aceasta toamna. Este cea de-a 5-a victorie consecutivă a sezonului pentru ploiesteni, care le consolidează poziţia din zona play-off a clasamentului Conferinţei A.

Pentru CSM Petrolul Ploieşti, au jucat în această seară: Brkic (23 puncte), Mitchell (18, 4×3), O. Popa Calotă (11 p, 12 pd), Misters (7), Aughburns (6), B. Popa (4), Funderburk Jr. (3, 1×3), Milin (3p, 6 rec), Chiţu (2).

 „Atmosfera a fost extraordinară. Eu zic că suporterii sunt un factor major în evoluţia băieţilor, pentru că le transmit o energie suplimentară din tribune! Le mulţumim, îi aşteptăm în număr cât mai mare şi la următoarele meciuri şi sperăm să le oferim cât mai multe bucurii în continuare!”, a apreciat, la final, antrenorul Mihai Popa, citat de site-ul oficial al gruparii prahovene.

În etapa a 8-a, echipa noastră va juca, la finalul săptămânii viitoare, pe terenul celor de la BC CSU Sibiu.

Articolul CSM Petrolul Ploiesti, victorie cu revelatia Romaniei in cupele europene, SCM Craiova! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link