Prima pagină » CSM Petrolul Ploiesti, cu moralul si cosaverajul „pansate” dupa victoria cu CSM Miercurea Ciuc!
Stiri

CSM Petrolul Ploiesti, cu moralul si cosaverajul „pansate” dupa victoria cu CSM Miercurea Ciuc!


Disputat în această seară în Sala Sporturilor Olimpia, în cadrul etapei a 3-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, meciul cu CSM VSKC Miercurea Ciuc a fost pansamentul perfect pentru echipa noastră în acest debut de sezon. „Veneam după 4 înfrângeri care ne-au zdruncinat puţin moralul şi încrederea chiar dacă adversarii au fost de alt calibru şi aveam nevoie de un meci mai la îndemână, în care schemele de joc să meargă uşor, iar defensiva să-şi stabilească noi repere”, au declarat reprezentanții CSM Ploiești.

A fost 103-45 (28-11, 29-16, 25-4, 21-14) pentru CSM Petrolul Ploieşti după 40 de minute de baschet bun al băieţilor noştri, care şi-au creat un avantaj lejer încă din primele minute, iar restul a fost „antrenament cu public”, în faţa unei formaţii care n-a putut conta pe cel mai bun român al său, Amedeo Casale, şi, în plus, a avut şi o serie de statistici îngrozitoare: 5% la „3 puncte” şi 50% la „libere”!

Mihai Popa a profitat şi le-a acordat minute generoase tuturor jucătorilor de pe bancă, cel mai puţin jucând Iancu (14:25) şi Ene (12:17) şi probabil că dacă avea la dispoziţie şi „contingentul U17”, prezent în aceste zile la turneul EYBL de la Hamburg, puştii ar fi prins, şi ei, câte un „sfert” pe parchet.

Oficialii clubului ploieștean tranmsit: „În condiţiile în care diferenţa de la final, de 58 de puncte, ne scuteşte de prea multe comentarii, să mai spunem că statisticile au arătat, şi ele, foarte bine pentru CSM Petrolul Ploieşti: 48% (15/31) la aruncările de la distanţă, 53-22 la recuperări şi 26-10 la pase decisive!”

Pentru echipa noastră au jucat în această seară: B. Popa (19 puncte, 4×3), V. Brkic (19, 1×3), Mitchell (18, 3×3), Funderburk Jr. 14, 2×3), Misters (10, 2×3), Milin (8), Popa Calotă (7, 1×3), C. Chiţu (5, 1×3), O. Iancu (3, 1×3), A. Ene.

În etapa a 4-a a Ligii Naţionale, CSM Petrolul Ploieşti va juca, la finalul săptămânii viitoare, pe terenul celor de la CS Municipal Târgu Mureş. SĂ FIE CU… VICTORIE!

Articolul CSM Petrolul Ploiesti, cu moralul si cosaverajul „pansate” dupa victoria cu CSM Miercurea Ciuc! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]