Prima pagină » CSM Bucuresti – Rapid Bucuresti, derby-ul Ligii Florilor, cap de afis la inceput de saptamana
Stiri

CSM Bucuresti – Rapid Bucuresti, derby-ul Ligii Florilor, cap de afis la inceput de saptamana

Luni, 30 ianuarie, de la ora 17.30, Sala Polivalenta din Bucuresti va gazdui derby-ul campionatului national de handbal feminin, dintre CSM Bucuresti si Rapid Bucuresti, partida fiind una de mare atractivitate, dovada fiind numarul de bilete vandute pentru acest joc.

Comisia Centrala de Arbitri a incredintat acest joc cuplului Bogdan Stark (Bucuresti) – Romeo Mihai Stefan (Ploiesti), unul dintre cele mai experimentate din ultimii ani din tara noastra.

In clasament, CSM Bucuresti este lider cu 37 de puncte din 13 jocuri, avand 12 victorii si o singura remiza, iar Rapid ocupa locul 3, cu 31 de puncte, cu 10 victorii, 1 egal si 2 infrangeri.

Înainte de meciul de mâine, handbalistele de la J1 ale CSM Bucuresti vor să-și apere prima poziție în grupa C valorică, în fața rapidistelor.

In alta ordine de idei, joi seara, la Opera Nationala, in prima editie a Galei Sportului Romanesc, organizata de Ministerul Sporturilor, echipa de handbal feminin Rapid Bucuresti a primit titlul de cea mai buna echipa feminina in anul 2022.

Articolul CSM Bucuresti – Rapid Bucuresti, derby-ul Ligii Florilor, cap de afis la inceput de saptamana apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]
 • Cum să-ți construiești o echipă de încredere și motivată
  Construirea unei echipe unite și motivate este esențială pentru atingerea obiectivelor de afaceri. O echipă puternică poate aduce rezultate remarcabile și poate depăși obstacolele cu succes. În acest articol, vom explora calitățile esențiale ale unui lider de echipă, crearea unui mediu de lucru pozitiv și colaborativ, încurajarea comunicării deschise și Articolul Cum să-ți construiești o […]
 • Importanța storytelling-ului în marketing și branding
  Storytelling-ul este arta de a comunica prin intermediul poveștilor. Este o tehnică veche, folosită de-a lungul timpului pentru a transmite informații, a captiva audiența și a crea conexiuni emoționale. În contextul marketingului și brandingului, storytelling-ul devine o unealtă puternică pentru a atrage și fideliza clienț Importanța storytelling-ului în marketing și Articolul Importanța storytelling-ului în marketing […]