Prima pagină » Corul Filarmonicii „Paul Constantinescu”, Nico, Cezar Ouatu si Trupa Zoom la Classical Christmas Market! ONB le face o prezentare impresionanta
Stiri

Corul Filarmonicii „Paul Constantinescu”, Nico, Cezar Ouatu si Trupa Zoom la Classical Christmas Market! ONB le face o prezentare impresionanta


„Nimeni nu reușește să ne cânte mai frumos o poveste de iarnă decât Corul Filarmonicii „Paul Constantinescu”, dirijat de 𝐄𝐝𝐮𝐚𝐫𝐝 𝐃𝐢𝐧𝐮, alături de nume îndrăgite ale muzicii românești: 𝐍𝐢𝐜𝐨, 𝐂𝐞𝐳𝐚𝐫 𝐎𝐮𝐚𝐭𝐮 și 𝐓𝐫𝐮𝐩𝐚 𝐙𝐨𝐨𝐦. Vă garantăm!

Nu ratați oportunitatea de a participa la un spectacol inedit care va aduce magia sărbătorilor de iarnă la Classical Christmas Market, îmbinând muzica clasică și colindele, într-o reinterpretare aparte”.

 Aceasta este prezentarea prin care OPERA NAȚIONALĂ BUCUREȘTI anunță evenimentul ce are în „rol principal” Corul Filarmonicii „Paul Constantinescu”, împreună cu artiștii ploieșteni 𝐍𝐢𝐜𝐨, 𝐂𝐞𝐳𝐚𝐫 𝐎𝐮𝐚𝐭𝐮 și 𝐓𝐫𝐮𝐩𝐚 𝐙𝐨𝐨𝐦.

O adevărată ONOARE! Absolut meritat!

Da! Avem artiști cu voci de aur, avem muzicieni care au harul de a așeza sărbătoare în inimi!

*Intrarea este liberă. Programul complet aici: https://operaschristmasmusic.ro/

Eveniment este organizat în data de 20 decembrie, de Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”, în parteneriat cu Opera Națională București.

Articolul Corul Filarmonicii „Paul Constantinescu”, Nico, Cezar Ouatu si Trupa Zoom la Classical Christmas Market! ONB le face o prezentare impresionanta a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link