Prima pagină » Copilas de numai 4 anisori lovit de tren in zona localitatii Lipanesti. A scapat cu viata ca prin minune
Stiri

Copilas de numai 4 anisori lovit de tren in zona localitatii Lipanesti. A scapat cu viata ca prin minune


Un copil de patru ani a fost lovit de o locomotivă vineri, 10 martie, pe ruta Ploiești-Măneciu, la Lipănești. Din primele informații, copilul, care era nesupravegheat, a supraviețuit impactului, fiind transportat la spital,.

Referito rla teribilul accident,IPJ Prahova a transmis: „La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au fost sesizați despre faptul că un tren care e circula pe relația de cale ferată Ploiești Sud – Măneciu, între Haltele C. F. Boldești și Lipănești ar fi acroșat un minor de aproximativ 4 ani, care se afla în gabaritul căii ferate.

În urma impactului, minorul a fost transportat la spital, în stare conștientă.

În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul feroviar, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

OF! Cum o fi ajuns bietul copil acolo? Se juca sau să fi fugit acolo? Să fi fost, oare… nesupravegheat?

Din ce spun martorii, mecanicul ar fi intrat în stare de șoc.

Incidentul, cum era de… așteptat, a proviocat blocaje și, lesne de înțeles,  o serie de întârzieri semnificative ale unor trenuri.

Articolul Copilas de numai 4 anisori lovit de tren in zona localitatii Lipanesti. A scapat cu viata ca prin minune a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link