Prima pagină » CONFERINTA INTERNATIONALA in domeniul falsificarii de moneda
Stiri

CONFERINTA INTERNATIONALA in domeniul falsificarii de moneda

În perioada 27 februarie – 2 martie, Inspectoratul General al Poliției Române a organizat conferința internațională de implementare a proiectului ASPASIA – ,,The 7 seas conference and staff exchange between South-East European countries and non-euro E.U. Member States”, derulat în perioada 2020 – 2023, inițiat de Poliția Română și finanțat prin intermediul programului Pericles 2020.

Conferința a constat în 3 zile de instruire, la care au participat polițiști, procurori, parteneri din alte state U.E. și non-U.E., reprezentanți ai Comisiei Europene și Europol, precum și reprezentanți ai băncilor naționale din țările partenere.

Principalele subiecte abordate în cadrul conferinței au fost importanța cooperării și schimbului rapid de informații, precum și organizarea de task-force-uri, care vor combate fenomenul de falsificare de monedă în Europa.

Proiectul are ca obiectiv general sporirea experienței în domeniul combaterii falsificării de monedă, întărirea cooperării în domeniul combaterii falsificării de monedă, întărirea cooperării operaționale între autoritățile competente din țările participante prin crearea unei rețele de specialiști, precum și împărtășirea experienței și a cunoștințelor acumulate privind diferite tehnici folosite în lupta împotriva combaterii contrafacerii de monedă.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt sporirea experienţei participanţilor în domeniul combaterii falsificării de monedă, întărirea cooperării operaţionale între autorităţile competente din aceste ţări, prin crearea unei reţele de specialişti, împărtăşirea experienţei şi a cunoştinţelor acumulate privind diferite tehnici folosite în lupta împotriva combaterii contrafacerii de monedă, organizarea de sesiuni de instruire comune şi vizite de studiu, precum și schimbul de know-how în combaterea falsului de monedă.

Proiectul a inclus câte 2 zile de vizite de tip staff – exchange în Moldova, Ungaria, Turcia, Grecia, Ucraina, Italia, Bulgaria, Serbia, Croația, Republica Cehă şi Polonia, efectuate de delegații formate din reprezentanţi ai autorităţilor naţionale, specializate în combaterea falsului de monedă din România, polițiști și procurori D.I.I.C.O.T.

foto: ziare.com

Articolul CONFERINTA INTERNATIONALA in domeniul falsificarii de moneda apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]