Prima pagină » „Centru” pro-drog „amenajat” intr-un imobil parasit din Sectorul 2. Printre „beneficiari si un adolescent de 15 ani!
Stiri

„Centru” pro-drog „amenajat” intr-un imobil parasit din Sectorul 2. Printre „beneficiari si un adolescent de 15 ani!

TERIBIL sau… nu ne mai miră AȘA CEVA?!

Poliţiştii de la Secţia 8 a Capitalei au descoperit, în cursul zilei de sâmbătă, într-un imobil dezafectat din sectorul 2, „inofensiv” la prima vedere, 12 persoane despre care suspectează că se aflau acolo pentru a se droga, „departe” de ochii lumii.

 În interiorul imobilului părăsit au fost descoperite sute de pliculeţe din plastic ce conţin substanţe despre care anchetatorii suspectează că ar fi stupefiante. 

„În urma activităţilor specifice s-a stabilit că, la o adresă din Sectorul 2, în interiorul unui imobil dezafectat, mai multe persoane ar consuma substanţe interzise de lege şi ar deţine cantităţi însemnate de stupefiante. Astfel, la data de 1 iulie 2023, în jurul orei 21:30, au fost depistate 12 persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 45 de ani, care aveau un comportament asemănător persoanelor care consumă substanţe interzise. De asemenea, în interiorul locaţiei, au fost găsite şi ridicate 241 de pliculeţe de tip zip, în interiorul cărora exista un praf alb pulverulent, despre care există suspiciunea că ar fi substanţe stupefiante”, au precizat reprezentanții Poliţia Capitalei.

Cum era firesc, cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, care urmează a sesiza DIICOT. 

 Investigația este una minuțioasă și de anvergură, cu atât mai mult cu cât se parecă printre cei care veneau în acest „centru” ad-hoc se numără și minori.

Potrivit informațiilor oficiale, poliţiştii din ţară au participat, în cursul zilei de 1 iulie, la acţiuni de amploare al căror scop este prevenirea şi combaterea unor situaţii de risc şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. În timpul acestor acţiuni au fost constatate 398 de infracţiuni, dintre care 72 de natură judiciară şi 53 privind traficul şi consumul ilicit de droguri, au fost identificate şi 3 autoturisme furate şi au fost depistate 19 persoane urmărite naţional sau internaţional. Cuantumul amenzilor aplicate în ultimele 24 de ore se apropie de 4 milioane de lei.

Articolul „Centru” pro-drog „amenajat” intr-un imobil parasit din Sectorul 2. Printre „beneficiari si un adolescent de 15 ani! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]
 • Cum să-ți identifici și să-ți atingi obiectivele în afaceri
  Stabilirea și atingerea obiectivelor în afaceri este esențială pentru succesul și creșterea unei companii. Obiectivele reprezintă direcția pe care o urmează afacerea și oferă o viziune clară asupra a ceea ce se dorește să se realizeze. Ele pot fi legate de creșterea vânzărilor, îmbunătățirea eficienței operaționale, dezvoltarea de noi produse Articolul Cum să-ți identifici și […]
 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]