Prima pagină » Ce trebuie să știi despre moda anului 2023? Top 4 tendințe
Lifestyle

Ce trebuie să știi despre moda anului 2023? Top 4 tendințe

Moda este un lucru interesant. Evoluează și se schimbă în mod constant, dar poate fi și ciclică. De multe ori, atunci când ne uităm în urmă la ultimele câteva decenii, anumite tendințe continuă să apară din nou și din nou și din nou. Și în timp ce oamenii care se orientează spre modă,  sunt întotdeauna încântați să vadă cum apar idei noi, însă uneori este reconfortant să știi că unele lucruri nu se schimbă niciodată! Dacă vrei să știi ce se poartă anul acesta, rămâi aici și citește acest articol pentru a afla mai multe!

Află care sunt tendințele în modă în 2023

  1. Mai puține accesorii

Când vine vorba de modă, nu există prea mult. Iar anul acesta, totul se rezumă la haine. Accesoriile sunt hainele, nu persoana care le poartă. Așadar, mai puține accesorii și mai multe haine interesante. Popularitatea tot mai mare a tendințelor de modă minimalistă va duce la o estetică mai redusă în general, de aceea este necesar să pui accent pe elementele vestimentare alese! 

  1. Galbenul este noul roz

În trecut, galbenul era era asociată cu o culoare de prost gust și ieftină. Dar acest lucru s-a schimbat în ultimii ani. Galbenul devine o culoare din ce în ce mai populară, deoarece este luminos și te poate face să ieși în evidență în mulțime.

Să porți galben în 2023 este cea mai recentă tendință care invadeaza lumea modei. Se spune că această culoare unică reprezintă speranța și fericirea, motiv pentru care atât de multe persoane sunt atrase de ea. 

În plus, este foarte versatilă, care poate fi purtată într-o varietate de moduri. Fie că alegi să porți o rochie galbenă, un top sau chiar și o pereche de pantofi galbeni, vei face cu siguranță o declarație.

  1. Cu cât mai mare, cu atât mai bine

Aceasta este o tendință generală pe care o observăm în câteva moduri diferite. În primul rând, a existat o creștere uriașă a hainelor supradimensionate, cum ar fi hanorace, jachete și chiar rochii. 

Accesoriile supradimensionate sunt, de asemenea, la modă acum și gândește-te la ochelari de soare uriași sau la bijuterii voluminoase! Această tendință a fost popularizată de Kanye West cu linia sa de îmbrăcăminte YEEZY, dar de atunci a luat amploare pe măsură ce tot mai mulți designeri și-au dat seama de potențialul pe care îl are pentru a-și diferenția brandul de celelalte de pe piață.

Astfel că, și tu poți prelua acest stil anul acesta, mai ales că este foarte simplu și ușor de asortat. Îți poți lua un hanorac oversized, pantaloni cargo și o pereche de botine de damă – iar pentru achiziționarea celor mai intersante perechi de botine, intră pe Kalapod.net și comandă chiar acum!

  1. Printuri florale

2023 va fi un an important pentru imprimeurile florale. Odată cu revenirea vremii mai calde și a zilelor mai lungi, oamenii vor căuta să adauge o notă de primăvară în garderobă lor. Imprimeurile florale sunt modul perfect de a face acest lucru. Acestea pot fi elegante sau casual, în funcție de modul în care sunt stilizate. Și cu atât de multe flori diferite din care poți alege, există cu siguranță un imprimeu care se potrivește gustului fiecăruia.

În concluzie, acum că știi ce tendințe vor fi în acest an, alege cu grijă garderoba ta și ce vei purta! Dacă vrei să fii la modă, ține cont de cele menționate mai sus!