Prima pagină » Ce bijuterii îi dăruiești de Valentine’s?
Happy woman with jewels in box over white background
Lifestyle

Ce bijuterii îi dăruiești de Valentine’s?

Valentine’s Day reprezintă sărbătoarea occidentală a iubirii care a fost împrumutată și de poporul român, fiind o ocazie în care îndrăgostiții își oferă cadouri și petrec clipe romantice. Această sărbătoare este asociată și cu Sfântul Valentin din Roma care a fost trimis în închisoare pentru că oficia căsătorii în mod secret pentru soldații cărora le era interzis acest lucru.

Pentru persoana iubită, ai oportunitatea de a alege din mulțimea diversificată a cadourilor, pornind de la parfumuri, tablouri personalizate, vacanțe în zone frumoase sau bijuterii. 

Bijuteriile reprezintă obiectele de podoabă care sunt confecționate din metale sau materiale prețioase, având scopul de a înfrumuseța sau etala bunăstarea purtătorului. Atât bărbații, cât și femeile adoră bijuterii din argint sau aur, iar Valentine’s Day este ocazia în care poți demonstra dragostea pentru persoana iubită prin oferirea unei bijuterii.

Care sunt bijuteriile cele mai cumpărate?

Inelele reprezintă categoria cea mai populară de cadouri pe care le poți oferi cu ocazia sărbătorii de Ziua Îndrăgostiților, acestea constituind un simbol și un semn frumos de dragoste și dăruire. 

Brățările constituie a doua cea mai populară categorie de cadouri, deoarece sunt preferate atât de bărbați, cât și de femei. Pentru sexul feminin, brățara Tennis sau Thalia de la BeSpecial.ro poate reprezenta un cadou excelent. Alte modele finuțe sunt cele Mimi, Stars ori Tully care oferă o imagine a încheieturii greu de uitat. 

Cerceii și colierele reprezintă, de asemenea, un cadou aparte și minunat pe lista cadourilor de Valentine’s Day, fiind versatile și preferate de toți. Bijuteriile oferite în această zi specială trebuie să vorbească despre sentimente, prin urmare ar fi cel mai bine ca să alegi bijuteriile din metale prețioase, cum ar fi aurul sau argintul. Pietrele cu care sunt încrustate aceste bijuterii, trebuie să fie la fel, de o calitate remarcabilă.

La ce trebuie să acorzi atenție în privința bijuteriilor?

Există anumite caracteristici de care trebuie să ții cont atunci când alegi o bijuterie pentru persoana iubită. Primul lucru de care trebuie să ții cont este reprezentat de tipul și culoarea metalului, cele mai durabile și frumoase bijuterii fiind cele realizate din aur și argint. Mai mult, este importantă și culoarea metalului, unele persoane fiind cele care preferă bijuteriile argintii, altele persoane pe cele aurii, iar unele iubesc bijuteriile de culoare rose. 

Stilul constituie de asemenea caracteristica importantă în alegerea bijuteriilor, cel mai versatil este accesoriul în stil laconic: brățara subțire cu pietre sau brățara cu pandativ. În privința inserțiilor, se folosesc pietre prețioase și semiprețioase. 

Bijuteriile de Valentine’s Day sunt accesoriile romantice menite să transmite dragostea persoanei iubite.