Prima pagină » Cauți un cămin pentru persoane cu Alzheimer? Iată ce facilități oferă centrele de îngrijire seniorilor cu probleme de sănătate
Utile

Cauți un cămin pentru persoane cu Alzheimer? Iată ce facilități oferă centrele de îngrijire seniorilor cu probleme de sănătate

În centrele de îngrijire din România se oferă, astăzi, facilități superioare dedicate rezidenților cu probleme medicale. Vârstnicii diagnosticați cu Alzheimer se bucură de atenția personalului medical, special instruit pentru asistarea lor.

Cauți cel mai bun camin Alzheimer? Ai toate șansele să îl găsești în capitală, acolo unde noile centre oferă nu doar confort, ci și servicii de cea mai bună calitate. Condițiile de locuit sunt excelente și calitatea vieții rezidenților este mult îmbunătățită, datorită serviciilor premium oferite. În permanență este protejată demnitatea seniorilor, programele de îngrijire fiind personalizate și individualizate, în funcție de nevoile lor. Iată care sunt facilitățile complete de care pot să beneficieze!

  • Alimentație adecvată, în acord cu recomandările nutriționistului dintr-un cămin Alzheimer

Centrele moderne de îngrijire a seniorilor au în echipa lor propriul nutriționist, cu care colaborează pentru a concepe meniuri personalizate adecvate seniorilor. Prepararea hranei se face cu ajutorul ingredientelor proaspete, în bucătăria proprie, în fiecare zi. Un meniu complet constă în 3 mese principale și 2 gustări. Persoanele nedeplasabile primesc masa la pat, iar cei care necesită asistență în deplasare sunt îndrumați de asistente medicale și infirmiere. Sala în care se servește masa este una de tip restaurant, amenajată astfel încât să crească și mai mult nivelul de confort al rezidenților, care se bucură de un mediu plăcut.

  • Asistență și supraveghere la fiecare pas de către personalul medical avizat dintr-un cămin Alzheimer

Seniorii diagnosticați cu Alzheimer necesită un grad mare de atenție și îngrijire. Din acest motiv, de cele mai multe ori, vârstnicii se află mai în siguranță în aziluri, decât în propria lor locuință. În centrele de îngrijire moderne primesc asistență și supraveghere la fiecare pas. Din echipa acestor centre fac parte: medicul de familie, medicul psihiatru și asistentul social, dar și asistentele și infirmierele dedicate. Acestea se asigură de îngrijirea corporală zilnică (ori de câte ori este necesar) a rezidenților, precum și de supravegherea de specialitate. Administrarea tratamentelor se face conform schemelor de tratament.

  • Condiții confortabile de locuit: cazare excepțională, facilități de ultimă generație

Seniorii, indiferent dacă se confruntă sau nu cu afecțiuni medicale severe, merită respectul cuvenit. Este și cea mai mare nevoie a lor: aceea de a se simți – în permanență – respectați și apreciați. Din acest motiv, centrele de îngrijire pun accent pe fiecare element care le confirmă aceste lucruri. Camerele sunt decorate cu maximă atenție, facilitățile sunt de top, iar zonele de relaxare gândite până în cel mai mic detaliu. Numărul de paturi diferă în fiecare cameră, în funcție de nevoile, dar și  preferințele rezidenților care, fie își doresc intimitate, fie preferă activitățile de socializare împreună cu ceilalți colegi de cameră.

Azile de bătrâni prețuri bune și condiții de lux: Batranetifericite.ro, azilul pe care îl căutai

Dacă te afli în căutarea unui azile de batrani preturi bune și condiții superioare, de lux, tocmai l-ai găsit: Batranetifericite.ro. Acest centru de îngrijire ultra-modern asigură cele mai bune facilități din București. Dispune de o echipă bine pregătită, care asigură supravegherea și asistența pacienților, astfel încât să se simtă exact ca acasă. Batranetifericite.ro pune accent și pe viața socială a rezidenților. Le organizează petreceri de zilele de naștere și zilele de nume, dar nu numai. Sărbătorile de Paște, Crăciun, Anul Nou au devenit o tradiție la Batranetifericite.ro: se organizează evenimente speciale, pentru seniorii rezidenți.