Prima pagină » Cauți o firmă care oferă servicii complete SSM și PSI? Alege Outstand Safety Solutions (P)
Stiri

Cauți o firmă care oferă servicii complete SSM și PSI? Alege Outstand Safety Solutions (P)

Fie că tocmai ce ai înființat o societate, fie că activezi pe piață de mult timp, serviciile de protecția muncii sunt obligatorii. Prin implementarea corectă a acestora ai garanția faptului că ții pericolele la distanță și că oferi angajaților tăi un mediu sigur de lucru. Eviți astfel generarea unor daune semnificative și, totodată, te asiguri că respecți întocmai legea. Pentru că această responsabilitate poate deveni copleșitoare pentru tine, colaborarea cu o firmă specializată se dovedește a fi o soluție optimă. Alege serviciile de consultanta in protectia muncii oferite de Outstand Safety Solutions și scapă de orice griji!

Ce servicii îți oferă o agenție de protecția muncii?

Outstand Safety Solutions reușește de peste 15 ani să ajute firme din diverse domenii de activitate să respecte legea privind securitatea și sănătatea în muncă și să contureze astfel un cadru de lucru ideal. Portofoliul vast de servicii, împreună cu echipa dedicată și foarte pregătită, creează pachetul complet pentru a-ți reprezenta compania în orice situație. De la identificarea riscurilor și dezvoltarea unor metode de remediere a acestora, până la consultanță în cazul situațiilor speciale și rapiditate în implementarea procedurilor, toate acestea vor face o diferență în ceea ce privește nivelul de productivitate al companiei tale.

Principalele paliere pentru care poți solicita ajutor din partea echipei Outstand sunt:

  • Securitatea și sănătatea în muncă (Protecția Muncii);
  • PSI SU – Organizarea apărării împotriva incendiilor și Situații de urgență;
  • Servicii de Resurse Umane;
  • Medicina muncii;
  • Evaluări de riscuri;
  • Servicii ISCIR – RSVTI;
  • Instruire online;
  • Regimul Angajaților Străini în România;
  • Cursuri de prim ajutor.

Poți opta să beneficiezi de fiecare separat sau simultan, în funcție de propriile nevoi, însă lista continuă și cu alte servicii și proceduri de care s-ar putea să ai nevoie la un moment dat pentru a asigura un spațiu de muncă corespunzător.

protectia muncii online

De ce ai nevoie de consultanță în protecția muncii?

Chiar dacă din punct de vedere legal ai posibilitatea de a internaliza această responsabilitate, riscurile aferente pot fi mari. Spre exemplu, un număr mult prea mare de angajați te-ar putea pune în dificultate, dar la fel se poate întâmpla și cazul în care activitatea zilnică este amenințată de riscuri majore. Totodată, prevederile legale se modifică în mod constant, lucru care poate deveni o problemă pentru o persoană care nu este pregătită corespunzător în acest sens. Din aceste motive, colaborarea cu o echipă de specialiști se dovedește a fi soluția optimă prin care elimini orice risc.

Serviciile de consultanță sunt o componentă importantă în procesul de asigurare a unui mediu optim de lucru. Primești ajutor autorizat pentru a depăși situațiile dificile, dar și pentru a spori productivitatea angajaților la locul de muncă. Spre exemplu, vei putea solicita dezvoltarea unor modele adaptate prin care să eviți suprasolicitarea personalului, în așa fel încât sănătatea sau siguranța să nu îi fie puse în pericol.

Cât costă colaborarea cu Outstand Safety Solutions?

Din momentul în care începi să observi beneficiile aduse de această decizie, te vei convinge că raportul cost-beneficii stabilit este unul foarte avantajos. Fiecare colaborare se desfășoară în condiții diferite și tocmai de aceea prețul se stabilește în baza unei cereri de ofertă personalizată. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul Outstand și să completezi formularul care te așteaptă în josul paginii. Vei fi contactat în scurt timp de la transmiterea acestuia pentru a stabili o modalitate de lucru în urma căreia se va stabili și un cost total.

Apelează la serviciile oferite de Outstand și creează un cadru sigur de lucru pentru tine și angajații tăi, conform prevederilor legale în vigoare!

Articolul Cauți o firmă care oferă servicii complete SSM și PSI? Alege Outstand Safety Solutions (P) a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link