Prima pagină » Cauciucuri de iarnă la prețuri mici – La ce trebuie să mă uit ca să fie de calitate?
Stiri

Cauciucuri de iarnă la prețuri mici – La ce trebuie să mă uit ca să fie de calitate?

De caracteristicile, dar mai ales de gradul de uzură ale anvelopelor depinde de multe ori fiabilitatea deplasării mașinii dumneavoastră, motiv pentru care este imperios necesar să fiți atent la câteva detalii înainte de a vă echipa mașina cu anvelope.

În primul rând, trebuie să alegeți cauciucuri care corespund din punctul de vedere al dimensiunilor.

Nimic mai simplu, cumparati de la Vadrexim cauciucuri iarna potrivite ca măsuri și în funcție de buget și, dacă acestea sunt noi, cu siguranță veți primi un certificat de garanție, deci nu recomandăm anvelope second hand. Trebuie să le examinați și dumneavoastră.

Puteți afla dimensiunile celor pe care le aveți deja pe mașină fie din specificațiile tehnice, din cartea mașinii, fie direct de pe anvelope, dacă acestea nu au un grad mare de uzură. Căutați cauciucuri de iarnă la prețuri mici, dar și de calitate?

Întrebați, în primul rând, sau chiar observați locul în care au fost depozitate, în soare puternic, expuse condițiilor meteo, într-o zonă acoperită sau nu. Întrebați anul de fabricație, observați chiar dumneavoastră dacă prezintă zgârieturi, gradul de uzură, în general, și starea benzii de rulare la cauciucuri, dacă au fost reșapate sau vulcanizate. De regulă, cele deja vulcanizate nu mai intră în stocul de revânzări, dar e bine să fiți atent la orice element de calitate.

Nu întotdeauna ceea ce este scump este și de calitate, și de aceea este potrivit să nu faceți rabat de atențe atunci când vine vorba despre cauciucurile de iarnă pe care le montați pe autoturism.


În general în actele mașinii sunt trecute, de obicei, două dimensiuni de anvelope, ce pot echipa mașina. În țara noastră, pentru Dacia Logan, șoferii echipează aceste mașini cu cauciucuri iarnă 185 65 r15. Aceste anvelope înguste fac deplasarea mai ușoară pe carosabilul acoperit de zapadă.

De calitatea caucucurilor depinde eficiența frânării pe un carosabil umed, cu mâzgă sau cu gheață și/ sau poleu, iar de gradul de eficiență depinde siguranța dumneavoastră și a familiei dumneavoastră atunci când vă aflați în trafic.

Pentru a alege cauciucuri de iarnă cât mai bine și pentru a face o alegere a acestora cât mai bună poți citi aici mai multe lucruri care pot fi importante pentru tine.

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]