Prima pagină » Cateva motive pentru care trebuie să înveți cum să navighezi
Sport

Cateva motive pentru care trebuie să înveți cum să navighezi

Te-ai săturat de aceeași rutină fără evenimente în fiecare zi? Îți dorești să adaugi ceva aventură și emoție în viața ta? Ți se pare atrăgător să te conectezi la mediul înconjurător și să obții liniște sufletească în largul mării? Regăsiți-vă din nou pe voi înșivă prin înțelegerea disciplinei plăcute și distractive a navigației, înscriindu-vă la cursuri de navigație.

Cu experiența și cunoștințele adecvate, navigația poate fi una dintre cele mai eliberatoare și eliberatoare experiențe de viață. Gândiți-vă puțin la ce tip de marinar doriți să fiți înainte de a începe cursul de navigație sau înainte de a începe căutarea pentru a descoperi un instructor de navigație;

Doriți să deveniți un expert în navigație sau pur și simplu să învățați elementele de bază? Care este mai exact scopul tău final atunci când începi să cauți un instructor?

Aveți dorința de a naviga în jurul lumii sau doriți doar să deveniți un marinar certificat? Odată ce ați răspuns singur la aceste întrebări, veți înțelege mai bine tipul de instruire în domeniul navigației care se va potrivi cel mai bine nevoilor pe care le aveți.

Care sunt principalele motive pentru care oamenii decid să învețe să navigheze? Ar putea fi pur și simplu pentru că vor să își cumpere într-o zi o barcă cu pânze proprie pentru a naviga în scop de aventură ca hobby? Ar putea fi pentru că dețin deja o barcă cu pânze și doresc să îi dea o bună utilizare?

Dacă obiectivul dvs. este pur și simplu să învățați să navigați cu intenția de a deține într-o zi, cu mândrie, propria barcă cu pânze sau nu, atunci învățarea navigației de la un instructor de navigație certificat sau de la o școală de navigație este strategia pe care trebuie să o folosiți. Un instructor de navigație certificat de la o școală de navigație care este acreditată de American Sailing Association vă oferă cea mai mare liniște sufletească, înțelegând că primiți o pregătire de marinar actuală și precisă.

Un instructor certificat are experiența și cunoștințele necesare pentru a adapta instruirea în domeniul navigației la nivelul dumneavoastră de îndemânare și la nevoile dumneavoastră, pentru a vă face șansa de a învăța cât mai satisfăcătoare și mai plăcută.

În cele din urmă, puteți deveni și dumneavoastră certificat , iar atunci când o veți face, vă veți simți încrezător să mergeți să navigați pe cont propriu, mai ales știind că v-ați descoperit abilitățile de la cei mai buni de către un instructor care este certificat de către American Sailing Association. Există 6 cursuri și certificări standard pe care trebuie să le obțineți atunci când învățați să navigați. Aceste certificări sunt:

  • Bareboat Chartering,
  • Basic Keelboat,
  • Basic Coastal Cruising,
  • Coastal Navigation,
  • Radar Endorsement și
  • Advanced Coastal Cruising.

Instructorul dumneavoastră certificat vă va oferi o pregătire și o predare remarcabile, oferindu-vă în același timp o mulțime de experiență practică. Este timpul (și cu supravegherea și îndrumarea instructorului dumneavoastră) să profitați de oportunitatea de a prelua cârma și de a naviga singur pe velier. Este important să învățați și cum să ancorați și să andocați velierul.

Pentru majoritatea oamenilor, navigația este o dragoste și un mod de viață. Pentru alți oameni, navigația este o evadare incitantă din zumzetul vieții lor plictisitoare și monotone. Indiferent de motivele pentru care trebuie să deveniți un expert în navigație, veți găsi cu siguranță o modalitate interesantă și plăcută de a vă petrece timpul.

Aflarea cum să navighezi în mod corespunzător de la o școală de navigație sau de la un instructor certificat de American Sailing Association este cheia pentru a obține experiența, cunoștințele și pregătirea de care ai nevoie pentru a deveni marinarul pe care ți-ai imaginat întotdeauna că ești.