Prima pagină » Care sunt motivele care sustin cumpararea de apartamente in Bucuresti?
Stiri

Care sunt motivele care sustin cumpararea de apartamente in Bucuresti?

 

Capitala tarii atrage anual foarte multi oameni care sunt in cautarea unor noi oportunitati sau isi doresc o schimbare in viata lor. Astfel ca decizia de a se muta intr-un oras nou si foarte mare, care ofera acces la o gama vasta de servicii vine dupa o analiza foarte atent facuta, mai ales daca este vorba despre o inreaga familie. Prin urmare si cererea pentru imobile de inchiriat sau chiar de cumparat este una mare.

Cum cresterile din sectorul financiar bancar au fost unele foarte importante in ultimii ani, sunt putini cei care se incumeta sa mai apeleze la ajutorul bancilor pentru a obtine un credit ipotecar cu care sa isi poata achizitiona casa visata. De aceea, foarte multi dintre cei care se muta in Capitala aleg sa inchirieze in loc sa cumpere locuinta de care au nevoie.

De ce sa se cumpere apartamente in Bucuresti?

Nevoile oamenilor sunt diferite si la fel sunt si cerintele lor atunci cand vine vorba despre apartamente in Bucuresti. Unii dintre ei isi doresc un apartament micut, poate chiar un studio, care sa ofere spatiul suficient pentru cel mult doua persoane, in timp ce familiile cu copii se orienteaza catre apartamente cu 3 sau chiar 4 camere. Astfel, familia va avea suficient spatiu pentru care fiecare membru sa se poata bucura si de intimitate.

Desi aceste imobile se pot inchiria, motivele pentru care oamenii ar trebui sa ia in considerare cumpararea acestora sunt numeroase. In primul rand, o investitie imobiliara este, de cele mai multe ori, una avantajoasa deoarece in timp, valoarea imobilului poate creste considerabil.

In plus, faptul ca in ultimele luni piata imobiliara din Bucuresti a inregistrat unele scaderi importante, in anumite cartiere si la apartamentele vechi, face ca pretul acestora sa fie unul foarte avantajos. Cei care isi doresc sa se stabileasca in acest oras, detinerea imobilului in proprietate va fi mult mai avantajoasa pe termen lung.

De asemenea, cumparatorii au posibilitatea de a alege dintr-o piata foarte variata, in care pot fi gasite imobile pe gustul si bugetul lor. De la garsoniere si studiouri, la apartamente cu mai multe camere sau cele de tip penthouse si chiar case duplex sau individuale, orice tip de locuinta poate fi gasita in Capitala. De retinut este insa faptul ca noile constructii se afla, de obicei, in zonele de la marginea orasului sau chiar in localitatile invecinate, dar ofera numeroase alte avantaje.

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]
 • Cum să-ți identifici și să-ți atingi obiectivele în afaceri
  Stabilirea și atingerea obiectivelor în afaceri este esențială pentru succesul și creșterea unei companii. Obiectivele reprezintă direcția pe care o urmează afacerea și oferă o viziune clară asupra a ceea ce se dorește să se realizeze. Ele pot fi legate de creșterea vânzărilor, îmbunătățirea eficienței operaționale, dezvoltarea de noi produse Articolul Cum să-ți identifici și […]
 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]