Prima pagină » Cand MOS NICOLAE in chip de… echipaj ISU iti aduce in dar VIATA! Posibil… accident de munca!
Stiri

Cand MOS NICOLAE in chip de… echipaj ISU iti aduce in dar VIATA! Posibil… accident de munca!


INTERVENȚIE CONTRA-CRONOMETRU, miercuri seară, pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploiești. O victimă a fost salvată de la o moarte LA SECUNDĂ, dintr-o cisternă pe care o igieniza. Persoana în cazuă era în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator.

ISU Prahova, victima executa activități de igienizare în interiorul cisternei, în care, în trecut, era transportat ciclopentan. Bărbatul a fost scos cu rapiditatea și s-au început manevrele de resuscitare. După efectuarea protocolului de resuscitare și administrarea de medicamentație, Echipajul de urgență a anunțat REUȘITA: victima a ieșit din stop cardio-respirator. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a fost intubat și transportat la UPU.

S-a intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

La rândul său, IJP Prahova a transmis:

La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 18:45, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că, un bărbat, în timp ce curăţa o cisternă, în calitate de angajat al unei spălătorii auto din municipiu ar fi căzut în ea, ulterior aflându-se în stare de inconştienţă. 

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiu, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.”

***Ciclopentanul este un cicloalcan foarte inflamabil cu formula chimică C₅H₁₀ și numărul CAS 287-92-3, fiind format dintr-o catenă ciclică din cinci atomi de carbon, fiecare legat de o câte doi atomi de hidrogen.

foto: ISU Prahova

Articolul Cand MOS NICOLAE in chip de… echipaj ISU iti aduce in dar VIATA! Posibil… accident de munca! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link