Prima pagină » CADOU de sarbatori, cu munca si… PERFORMANTA, marca TITI TUDOR: Boxerul Iulian Dumitrescu, campion national de seniori la categoria „86 kg”!
Stiri

CADOU de sarbatori, cu munca si… PERFORMANTA, marca TITI TUDOR: Boxerul Iulian Dumitrescu, campion national de seniori la categoria „86 kg”!


E „caldă” știrea și suntem nerăbdători șă o aflați, să aplaudați și campionul și… antrenorul!

Boxerul Iulian Dumitrescu a devenit în această seară, campion naţional de seniori la categoria „86 kg” după ce a trecut în finală clar, la puncte, cu 5-0, de reprezentantul clubului Dinamo, Iura Cureleac.

Sportivul pregătit de Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea a cucerit medalia de aur după ce adversarul din „sferturi”, Claudiu Cristea (Mioveni), nu s-a prezentat, şi după o victorie cu 5-0 în semifinala de ieri, cu Vlad Miron (Cluj-Napoca).

Mâine, alţi doi boxeri de la CSM Ploieşti, Georgian Călin (63.5 kg) şi Cosmin Bănică (51 kg), vor lupta pentru a deveni campioni naţionali de tineret!

Georgian va boxa cu Ionuţ Roman (CS Unirea Iaşi) după ce a trecut, în „sferturi”, de Adrian Gherghel (Box Simion) prin RSC în repriza a 2-a şi, în semifinală, de Florin Ioniţă (Rapid Bucureşti), la puncte.

Cosmin îl are ca adversar în finală pe Massimo Molner (CSM Craiova) şi vine după două victorii spectaculoase în primele două tururi: prin RSC în repriza a 3-a în faţa lui Cătălin Sibişan (Metalurgistul Cugir) şi prin abandon în repriza a 3-a  în semifinala cu Alexandru Gândac (Mogoşoaia).

Bilanţul sportivilor de la CSM Ploieşti este completat de medalia de bronz pe care a obţinut-o la „tineret” Leonard Radu (80 kg), boxerul clubului nostru neputând, din păcate, să se prezinte la semifinala de astăzi cu Răzvan Ciobanu (Fălticeni) din cauza unei probleme medicale.

IMPORTANT: Campionatul Naţional de Box pentru Seniori şi Tineret, la care participă aproape 250 de sportivi, se desfăşoară anul acesta la Băleşti, localitate aflată la câţiva kilometri de Târgu Jiu.

Articolul CADOU de sarbatori, cu munca si… PERFORMANTA, marca TITI TUDOR: Boxerul Iulian Dumitrescu, campion national de seniori la categoria „86 kg”! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]