Prima pagină » Bursa Cum Laude, pentru 5 studenti de la UPG Ploiesti
Stiri

Bursa Cum Laude, pentru 5 studenti de la UPG Ploiesti


Începând din semestrul al doilea al anului universitar 2022-2023, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti acordă, din fonduri proprii, un nou tip de bursă, sub denumirea ,,BURSA CUM LAUDE”, în valoare de 1500 lei pe lună pentru studenții cu merite deosebite în plan academic.

Astfel, se acordă lunar cinci burse pe o perioadă de șase luni, începând cu luna martie a.c., pentru 5 studenți (una pentru fiecare dintre cele 5 facultăți din cadrul UPG Ploiesti). 

,,BURSA CUM LAUDE” se obține pe baza punctajului cel mai mare pe facultate rezultat prin însumarea punctajelor obținute la cele patru criterii de acordare a bursei (candidații trebuie să îndeplinească simultan criteriile minimale impuse).

In ședinta Consiliului de Administratie din data de 1.03.2023 au fost validate rezultatele studenților care vor beneficia din partea universității de această bursă.

Cei cinci studenti sunt invitați în zilele de 15 și 22 Martie 2023 la Ploiești TV. în cadrul emisiunii „Oameni, Evenimente, Povești”, moderată de Daniel Costache. Emisiunile se vor difuza în zilele mai sus menționate la ora 18.30.

Articolul Bursa Cum Laude, pentru 5 studenti de la UPG Ploiesti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link