Prima pagină » Bursa Cum Laude, pentru 5 studenti de la UPG Ploiesti
Stiri

Bursa Cum Laude, pentru 5 studenti de la UPG Ploiesti


Începând din semestrul al doilea al anului universitar 2022-2023, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti acordă, din fonduri proprii, un nou tip de bursă, sub denumirea ,,BURSA CUM LAUDE”, în valoare de 1500 lei pe lună pentru studenții cu merite deosebite în plan academic.

Astfel, se acordă lunar cinci burse pe o perioadă de șase luni, începând cu luna martie a.c., pentru 5 studenți (una pentru fiecare dintre cele 5 facultăți din cadrul UPG Ploiesti). 

,,BURSA CUM LAUDE” se obține pe baza punctajului cel mai mare pe facultate rezultat prin însumarea punctajelor obținute la cele patru criterii de acordare a bursei (candidații trebuie să îndeplinească simultan criteriile minimale impuse).

In ședinta Consiliului de Administratie din data de 1.03.2023 au fost validate rezultatele studenților care vor beneficia din partea universității de această bursă.

Cei cinci studenti sunt invitați în zilele de 15 și 22 Martie 2023 la Ploiești TV. în cadrul emisiunii „Oameni, Evenimente, Povești”, moderată de Daniel Costache. Emisiunile se vor difuza în zilele mai sus menționate la ora 18.30.

Articolul Bursa Cum Laude, pentru 5 studenti de la UPG Ploiesti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]