Prima pagină » BIHOR: INFRASTRUCTURA si SUSTINERE pentru invatamantul dual. Lucrurile se misca in ritm alert!
Stiri

BIHOR: INFRASTRUCTURA si SUSTINERE pentru invatamantul dual. Lucrurile se misca in ritm alert!

„Lucrările la Campusul pentru învățământul dual sunt într-o fază avansată. Până în vară se vor finaliza lucrările de construcție, inclusiv racordarea la utilități și cele de împrejmuire.

Până la sfârșitul lunii aprilie vom demara și licitația pentru asigurarea dotărilor și pentru digitalizare.

Ne propunem ca până la sfârșitul anului campusul să devină operațional, iar de la începutul anului viitor să înceapă predarea în noile corpuri de clădire.

Campusul are toate facilitățile: săli de clasă, internat, cantină, cabinet medical, bibliotecă, ateliere și laboratoare, sală de sport și bazin de înot.

La propunerea firmelor partenere, campusul va asigura calificarea în mecanică și electromecanică, electronică și automatizări, instalații și construcții, atelierele urmând să fie dotate cu tehnologia și aparatura pe care le folosesc și firmele.

Cei care vor opta pentru învățământul dual, vor beneficia de o susținere importantă pe parcursul școlii: cazare și masă gratuită, bursă lunară minimă de 400 de lei, transport gratuit în Oradea, transport gratuit spre casă la sfârșitul săptămânii.

Pentru a promova campusul și învățământul profesional, împreună cu Inspectoratul Școlar derulăm o campanie în lunile aprilie și mai în județul Bihor.

În afară de a le prezenta avantajele acestui tip de învățământ, copiii din clasele a 7-a și a 8-a, împreună cu părinții lor, vizitează campusul și firmele partenere pentru a vedea facilitățile și condițiile de lucru.

Până în prezent au avut loc mai multe întâlniri de prezentare în zona Salonta-Tinca și în vecinătatea Oradiei, urmate de vizite în campus și la companii”, informează președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan.

Articolul BIHOR: INFRASTRUCTURA si SUSTINERE pentru invatamantul dual. Lucrurile se misca in ritm alert! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]
 • Cum să-ți construiești o echipă de încredere și motivată
  Construirea unei echipe unite și motivate este esențială pentru atingerea obiectivelor de afaceri. O echipă puternică poate aduce rezultate remarcabile și poate depăși obstacolele cu succes. În acest articol, vom explora calitățile esențiale ale unui lider de echipă, crearea unui mediu de lucru pozitiv și colaborativ, încurajarea comunicării deschise și Articolul Cum să-ți construiești o […]
 • Importanța storytelling-ului în marketing și branding
  Storytelling-ul este arta de a comunica prin intermediul poveștilor. Este o tehnică veche, folosită de-a lungul timpului pentru a transmite informații, a captiva audiența și a crea conexiuni emoționale. În contextul marketingului și brandingului, storytelling-ul devine o unealtă puternică pentru a atrage și fideliza clienț Importanța storytelling-ului în marketing și Articolul Importanța storytelling-ului în marketing […]