Prima pagină » Beneficiile masajului Shiatsu. Cum scapi de oboseală?
Sanatate

Beneficiile masajului Shiatsu. Cum scapi de oboseală?

Dacă un masaj reflexogen al picioarelor este pre puțin pentru tine, atunci masajul Shiatsu sigur te cucerește. Tehnica acestui masaj Shiatsu constă în aplicare de presiune pe punctele reflexogene de pe întregul corpului uman. Masajul Shiatsu provine din Japonia și este practicat nu doar cu degetele și palmele, dar contribuie și coatele, antebrațele și uneori picioarele.

Beneficiile unui masaj Shiatsu efectuat într-un salon de masaj

 • Accelerează refacerea musculară după un efort fizic consistent
 • Îmbunătățește calitatea somnului, datorită efectului relaxant și liniștitor asupra sistemului nervos
 • Îmbunătățește funcția respiratorie prim relaxare mușchilor cutiei toracice. Astfel un masaj Shiatsu în București promovează un stil de respirație mai profundă și regulată.
 • Totodată susține funcția sistemului nervos prin presiune terminațiilor nervoase de pe întreg corpul uman.
 • Îmbunătățirea concentrației și activității mentale prin relaxarea profundă indusă, ajută la îmbunătățirea funcționării cognitive.
 • Un masaj Shiatsu contribuie la echilibrarea sistemului endocrin care răspunde nivelul hormonilor din organism. Prin stimularea punctelor energetice și relaxarea profundă, masajul Shiatsu ajută la reglarea funcției endocrine și îmbunătățește echilibrul hormonal.

 Tehnica unui masaj Shiatsu realizat într-un salon de masaj în București se bazează pe menținerea sănătății și a echilibrului energetic prin stimularea unui flux de energie pozitivă.

Înlăturarea febrei musculare și oboselii cu ajutorul unui masaj Shiatsu

La un salon de masaj cu profesioniști calificați poți înlătura oboseala și febra musculară, acest lucru este posibil prin presopunctura de către terapeut în zona dintre ceafă și cap, printr-o apăsare puternică cu degetul mijlociu timp de trei secunde. De asemenea în caz de oboseală masajul Shiatsu te ajută prin presopunctura degetelor de la picioare cu ajutorul degetului mare și mijlociu.  

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]
 • Cum să-ți construiești o echipă de încredere și motivată
  Construirea unei echipe unite și motivate este esențială pentru atingerea obiectivelor de afaceri. O echipă puternică poate aduce rezultate remarcabile și poate depăși obstacolele cu succes. În acest articol, vom explora calitățile esențiale ale unui lider de echipă, crearea unui mediu de lucru pozitiv și colaborativ, încurajarea comunicării deschise și Articolul Cum să-ți construiești o […]
 • Importanța storytelling-ului în marketing și branding
  Storytelling-ul este arta de a comunica prin intermediul poveștilor. Este o tehnică veche, folosită de-a lungul timpului pentru a transmite informații, a captiva audiența și a crea conexiuni emoționale. În contextul marketingului și brandingului, storytelling-ul devine o unealtă puternică pentru a atrage și fideliza clienț Importanța storytelling-ului în marketing și Articolul Importanța storytelling-ului în marketing […]