Prima pagină » Barbat injunghiat mortal la Ploiesti
Stiri

Barbat injunghiat mortal la Ploiesti


IPJ Prahova informează că duminică, în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că fratele său în vârstă de 50 de ani, din municipiul Ploiești se află inconștient în locuință.

Aproape concomitent, la sediul Secției nr.3 de Poliție Ploiești s-a prezentat un bărbat în vârstă de 60 de ani, că ar fi înjunghiat un bărbat, în locuința acestuia.

Drept urmare, la locul tragediei s-a prezentat un echipaj medical care a constatat decesul bărbatului.

Așa cum era de așteptat într-o atare situație, trupul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

În urma probatoriului administrat, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost reținut de către unitatea de parchet competentă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracțiunii de omor calificat.

Se pare că tragedia s-a produs pe fondul faptului că victima nu îi restituise criminalului suma de 2.000 de lei, bani pe care acesta din urmă îi dăduse cu împrumut.

 Descoperirea macabră a fost făcută de fratele victimei, cel care a și sunatla Poliție în vreme ce făptașul se ducea să mărturisească tot ce a făcut.

Articolul Barbat injunghiat mortal la Ploiesti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link

Stirea Zilei

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri
  Diferențele dintre Site-urile de Știri și Blogurile de Știri, și Cum Să Recunoaștem și Să Evaluăm Corectitudinea și Transparența Surselor Deși ambele își propun să furnizeze știri și informații, există diferențe semnificative între ele, care țin atât de modul lor de funcționare, cât și de tipul de conținut pe care Articolul Diferențele dintre Site-urile de […]
 • Crește vizibilitatea online cu Advertoriale SEO
  SEO advertoriale sunt o strategie eficientă de marketing online care combină elemente de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acestea constau în crearea și distribuirea de conținut plătit, care seamănă cu articolele editoriale, dar are scopul de a promova un produs, serviciu sau marcă. SEO advertorialele sunt concepute pentru Articolul Crește vizibilitatea online cu […]
 • Cum să îți optimizezi conținutul pentru Advertoriale SEO
  Advertorialul SEO este o strategie de marketing digital care combină elementele de publicitate și optimizare pentru motoarele de căutare. Acesta constă în crearea și promovarea unui conținut relevant și de calitate, care să atragă atenția publicului țintă și să îmbunătățească vizibilitatea și clasamentul în rezultatele căutării. Importanța optimizării conținutului pentru Articolul Cum să îți optimizezi […]
 • Etica în afaceri: Construirea unei companii cu principii solide
  Etica în afaceri este un subiect de mare importanță în lumea afacerilor de astăzi. Cu toții am auzit despre companii care au fost implicate în scandaluri etice și care și-au pierdut reputația și încrederea clienților. De aceea, este esențial să ne concentrăm asupra construirii unei companii cu principii solide și Articolul Etica în afaceri: Construirea […]