Prima pagină » Avea „vad” omuʼ, nu gluma! O gandise! Artificii cu toptanul, vandute ilegal in… parcarea unui supermarket din Ploiesti
Stiri

Avea „vad” omuʼ, nu gluma! O gandise! Artificii cu toptanul, vandute ilegal in… parcarea unui supermarket din Ploiesti


IPJ Prahova informează că poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune în vederea depistării persoanelor care comercializează articole pirotehnice fără autorizație, pe raza municipiului Ploiești.

În cadrul investigațiilor, în parcarea unui… supermarket din municipiu, au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Ploiești, care comercializa articole pirotehnice, diferite categorii, fără a deține o autorizație, articole pe care le avea depozitate în autoturismul personal.

În urma verificarilor de rigoare, au fost identificate aproximativ 15 kilograme de articole pirotehnice, în valoare de 2.100 lei, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Drept consecință, în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Articolul Avea „vad” omuʼ, nu gluma! O gandise! Artificii cu toptanul, vandute ilegal in… parcarea unui supermarket din Ploiesti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link