Prima pagină » Avantajele implanturilor dentare
Sanatate

Avantajele implanturilor dentare

Implantul dentar este foarte durabil și durează foarte mult timp. Se spune adesea că durează o viață întreagă, dar tot va trebui să vă faceți curățări și controale regulate pentru a vă asigura că rămân sănătoși.

– Sunt foarte puternice, așa că pot rezista la multă forță și presiune.

– Ele pot îmbunătăți aspectul zâmbetului dumneavoastră și modul în care vă simțiți în legătură cu dumneavoastră.

– Îți pot îmbunătăți sănătatea orală în general.

– Sunt potrivite pentru persoane de toate vârstele.

– Pot îmbunătăți sănătatea celorlalți dinți ai dumneavoastră.

Alternative la implanturile dentare

Dacă nu aveți dinți sănătoși, gingii puternice sau un os maxilar sănătos, sau dacă nu vă puteți permite implanturi dentare, puteți lua în considerare alte opțiuni de înlocuire a dinților.

În funcție de situația dumneavoastră, este posibil să doriți să explorați următoarele opțiuni:

– Punți dentare – Punțile dentare pot înlocui un singur dinte lipsă. Acestea sunt fixate în poziție și conectate la dinții din jur. Ele sunt realizate din materiale naturale, cum ar fi porțelanul, aurul sau argintul.

– Coroane dentare – Coroanele dentare pot fi folosite pentru a înlocui un singur dinte sau mai mulți dinți și sunt fixate la locul lor și conectate la dinții din jur. Există diferite tipuri de coroane și fiecare dintre ele are un scop diferit.

– Restaurări dentare – Restaurările dentare sunt folosite pentru a înlocui dinții lipsă sau pentru a repara dinții care au fost deteriorați sau cariați. Restaurările pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, inclusiv porțelan, rășină și aur.

Igiena dentară – Dacă decideți să vă puneți un implant, trebuie să mențineți o bună igienă dentară. Aceasta înseamnă să vă spălați pe dinți, să folosiți ața dentară și să folosiți apă de gură în mod regulat. Vizitele regulate la dentist sunt, de asemenea, importante. Dacă implantul are succes, nu va fi nevoie să îl curățați, deoarece este o parte fixă a gurii dumneavoastră. Îl puteți păstra curat prin periajul și folosirea aței dentare în jurul acestuia.

Îngrijirea postoperatorie pentru implanturile dentare

După ce vi se pune implantul dentar, veți dori să urmați câteva practici speciale de îngrijire postoperatorie pentru a optimiza vindecarea, a preveni infecțiile și a asigura succesul implantului.

– Va trebui să luați antibiotice înainte și după procedura de implant dentar pentru a preveni infecția.

– Veți dori să evitați fumatul, consumul de alcool și de droguri recreative timp de cel puțin câteva săptămâni după obținerea unui implant dentar.

– De asemenea, este posibil să doriți să evitați anumite alimente și băuturi timp de câteva săptămâni după procedura de implant dentar.

– Veți dori să vă păstrați gura cât mai curată posibil în timp ce așteptați ca implantul să se vindece.

– Este posibil să doriți, de asemenea, să vă concentrați pe menținerea sănătății în timpul procesului de vindecare.

Concluzie

Implanturile dentare sunt o modalitate excelentă de a înlocui un dinte lipsă, dar când este necesar să obțineți unul? Implanturile dentare sunt o soluție permanentă, puternică și durabilă pentru dinții lipsă, motiv pentru care devin din ce în ce mai populare. Sunt o opțiune excelentă atunci când vine vorba de restaurarea aspectului zâmbetului dumneavoastră, precum și a funcției dinților dumneavoastră. Este important să înțelegeți factorii implicați în determinarea momentului în care este necesar să vă puneți un implant dentar. Acești factori includ sănătatea celorlalți dinți, sănătatea gingiilor înconjurătoare, starea generală a osului maxilarului și costul procedurii. Știind când este necesar să obțineți un implant dentar vă poate ajuta să luați o decizie informată și să obțineți cele mai bune rezultate.

Vreți să vă îmbunătățiți sănătatea dentară și să aveți un zâmbet strălucitor? Implanturile dentare sunt o opțiune sigură și eficientă. La cabinet stomatologic sector 5 – Cris Smile Studio din, ne dedicăm pacienților noștri pentru a le oferi cele mai bune servicii stomatologice.

ICOI România ce este societatea profesional științifică a implantologilor din România susține importanța implanturilor dentare pentru îmbunătățirea sănătății dentare și calității vieții pacienților. La Cris Smile Studio, ne conformăm standardelor ridicate ale Asociației și ne angajăm să oferim servicii de înaltă calitate pacienților noștri.

Nu mai așteptați să aveți un zâmbet perfect! Programați o consultație gratuită la Cris Smile Studio astăzi și începeți călătoria către un zâmbet sănătos și frumos. Vă vom asigura un mediu confortabil și un proces ușor de implant dentar, cu atenție și empatie pentru fiecare pacient.

office@cris-smile.ro

021.9177 – 0723.918.404

Str. Malcoci, nr.2, Bl. 36, sc.B, parter, Ap.59, Sector 5, Bucuresti