Prima pagină » Asa da, Mos Craciun! Cu desaga doldora de traditii! In rol principal- Sectia de Folclor a Filarmonicii ploiestene
Stiri

Asa da, Mos Craciun! Cu desaga doldora de traditii! In rol principal- Sectia de Folclor a Filarmonicii ploiestene

Cineva spunea că cel mai frumos colind e… sufletul românesc! Apoi așa-i! Și AȘA s-a simțit vineri seară în centrul Ploieștilor, pe esplanada Palatului Culturii. Mulțumită Secției de Folclor a Filarmonicii „Paul Constaninescu”, cu tot cu Orchestra „Flacăra Prahovei”, cu soliștii și cu neîntrecuții dansatori.

S-a pogorât Crăciunul, cu dalb colind și petrecere tradițională, cu urși, capre, măști, cu joc și cântec, cu virtuozitate, dăruire și… har.

Ploieșetenii au primit în inimi un minunat dar. Și spunem asta NU dedragul „cuvintelor mari”, ci pentru că așa s-a simțit, așa s-a trăit vineri seară,cu bucăți mari de suflet românesc, cu miez din „pita” datului străbun, să ne fie alean, să ne fie spre neuitare.

Cât de necesar să ne întoarcem la tradiții, să le păstrăm și să le dăruim tuturor generațiilor!

Mulțumiri, dragi artiști! Așa da, Moș Crăciun!

Articolul Asa da, Mos Craciun! Cu desaga doldora de traditii! In rol principal- Sectia de Folclor a Filarmonicii ploiestene a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link