Prima pagină » Arta, pasiune, har… in dar de 8 Martie din partea micilor… MARI artisti de la Palatul Copiilor Ploiesti
Stiri

Arta, pasiune, har… in dar de 8 Martie din partea micilor… MARI artisti de la Palatul Copiilor Ploiesti

Cu ocazia zilei de 8 Martie, micii artiști de la Palatul Copiilor Ploiești au întâmpinat anotimpul renașterii și… mai cu seamă marea sărbătoare  în modul lor specific printr-un spectacol deosebit, intitulat „Flori de primăvarăˮ. Elevii de la cercurile de balet, dans modern, chitară, muzică ușoară, karate, teatru, muzică populară, etnografie-folclor și cenaclu literar au susținut  pe scena sălii Europa a Consiliului Județean Prahova, într-o atmosferă familială, un spectacol deosebit prin care s-a marcat începerea primăverii și Ziua Internațională a Femeii – 8 Martie.

 Cum era de așteptat, evenimentul a fost un real succes, confirmând încă o dată nivelul ridicat al pregătirii cunoștințelor dobândite la cursurile pe care elevii le frecventează gratuit la Palatul Copiilor Ploiesti.

 Publicul, în mare parte constituit din părinți, bunici dar și prieteni ai copiilor, i-a răsplatit cu aplauze pe micuții artiști în devenire. În spatele reușitelor și-au adus aportul domnii profesori:  Ramona Cristina Bivolan, Cristina Nicoleta Stănescu, Maria Mirabela Șerban-Gurău, Alexandra Marinescu, Robert Zahariuc, Bogdan Găzdac, Cosmin Porumboiu,  Alin Nicodim, alături de directorul instituției, dna prof. Alina Zahariuc .

Articolul Arta, pasiune, har… in dar de 8 Martie din partea micilor… MARI artisti de la Palatul Copiilor Ploiesti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link