Prima pagină » Ambasadorul Finlandei, doamna Marjut Akola, discutii la Primaria Ploiesti, pe teme economice, de educatie si sanatate
Stiri

Ambasadorul Finlandei, doamna Marjut Akola, discutii la Primaria Ploiesti, pe teme economice, de educatie si sanatate


Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, împreună cu viceprimarii Daniel Nicodim și Anca Adina Popa,  au primit, astăzi, la sediul municipalității, o delegație a Ambasadei Republicii Finlanda în România, condusă de Excelența Sa, doamna Marjut Akola.

La discuțiile oficiale, partea finlandeză a fost însoțită de reprezentanții Integrated Hospital Design Alliance (IHDA), Jukka Vasara – Vicepreședinte – Granlund Group Chairman, Henry Pesonen și Jani Saarinen, precum și Piia Sormunen – profesor la universități cu profil tehnologic, de prestigiu, din Finlanda.

 Alături de aceștia, la întâlnirea de lucru au participat și reprezentanți ai Instituției Prefectului – Județul Prahova, precum și dr. Anca Miu – director al Spitalului de Pediatrie Ploiești și Ilona Rizea – Inspector General Școlar al județului Prahova.

 În urma discuțiilor purtate în luna martie a acestui an, delegația Ambasadei Republicii Finlanda în România, aflată pentru a doua oară în municipiul nostru, a aprofundat subiecte de impact pentru comunitatea locală, precum sistemul de sănătate și cel de educație, cu exemple concrete de bune practici, ce pot reprezenta o linie de urmat și pentru administrația ploieșteană, precum și deschiderea unor parteneriate în acest sens.

Discuțiile, axate în principal pe dezvoltarea sistemului de sănătate, prin implementarea unor proiecte care să aibă ca obiectiv principal construirea de spitale, în baza parteneriatului public-privat, au fost însoțite de o prezentare elocventă oferită de reprezentanții Integrated Hospital Design Alliance (IHDA), un consorțiu de firme care combină experiența nordică de top și care reunește cei mai buni specialiști în domeniul proiectării, construirii și managementului unităților spitalicești.

Cu această ocazie, reprezentanții Integrated Hospital Design Alliance (IHDA) au prezentat un proiect de amploare derulat în Finlanda, referitor la un spital universitar care deservește peste 750 000 de persoane și care va fi reconstruit până în anul 2030, un proiect ambițios, de tip smart, care va beneficia de tehnologii virtuale și facilități adaptate, de ultimă generație.

Ambasadorul Republicii Finlanda în România, Excelența Sa, Marjut Akola, și-a manifestat, cu acest prilej, interesul pentru identificarea și dezvoltarea unor oportunități bilaterale de cooperare în domeniile sănătății și educației.

La rândul său, edilul-șef al municipiului Ploiești a mulțumit pentru intențiile exprimate de Ambasadorul Republicii Finlanda în România, Excelența Sa, doamna Marjut Akola, implicit pentru valorosul schimb de cunoștințe, experiențe și bune practici realizat în contextul dialogului de astăzi.

De asemenea, primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a subliniat dorința de continuare și aprofundare a cooperării la nivel economic cu partea finlandeză, în special în domeniile indicate pe agenda discuțiilor de astăzi.

În finalul vizitei de lucru, primarul municipiului Ploiești i-a oferit Excelenței Sale, doamna Marjut Akola, un buchet de flori, precum și o serie de însemne oficiale ale reședinței județului.

Articolul Ambasadorul Finlandei, doamna Marjut Akola, discutii la Primaria Ploiesti, pe teme economice, de educatie si sanatate a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.


Source link

implant dentar
Servicii DDD, deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Curs Valutar

RSS Eurodeal Business Club

 • De ce ar trebui să investești în dezvoltarea personală și profesională a angajaților
  Dezvoltarea personală și profesională este un aspect esențial în cadrul companiilor, deoarece aduce numeroase beneficii atât angajaților, cât și organizației în sine. Investițiile în dezvoltare personală și profesională pot îmbunătăți performanța angajaților, crește satisfacția și angajamentul acestora, reduce costurile prin creșterea retentiei, contribuie la crearea unui mediu de lucru pozitiv, Articolul De ce ar trebui […]
 • Cum să gestionezi riscul în afaceri
  Gestionarea riscurilor în afaceri este un aspect esențial pentru succesul și durabilitatea unei companii. Riscul este o parte inevitabilă a oricărei afaceri și poate apărea în diferite forme, cum ar fi riscul financiar, riscul operațional, riscul de mediu sau riscul de securitate. Prin gestionarea adecvată a acestor riscuri, o companie Articolul Cum să gestionezi riscul […]
 • Cum să-ți construiești o echipă de încredere și motivată
  Construirea unei echipe unite și motivate este esențială pentru atingerea obiectivelor de afaceri. O echipă puternică poate aduce rezultate remarcabile și poate depăși obstacolele cu succes. În acest articol, vom explora calitățile esențiale ale unui lider de echipă, crearea unui mediu de lucru pozitiv și colaborativ, încurajarea comunicării deschise și Articolul Cum să-ți construiești o […]
 • Importanța storytelling-ului în marketing și branding
  Storytelling-ul este arta de a comunica prin intermediul poveștilor. Este o tehnică veche, folosită de-a lungul timpului pentru a transmite informații, a captiva audiența și a crea conexiuni emoționale. În contextul marketingului și brandingului, storytelling-ul devine o unealtă puternică pentru a atrage și fideliza clienț Importanța storytelling-ului în marketing și Articolul Importanța storytelling-ului în marketing […]